![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie też strasznie brakowało, i niedawno znalazłam moda, jeśli używasz modów, to proszę: http://www.modthesims.info/download.php?t=385877&c=1 W interakcjach pojawia się opcja "give", nie ma widoku podawania prezentu, ale przynajmniej możesz dać coś komuś niezależnie od poziomu znajomości, po prostu zaznaczasz w okienku przedmiot z plecaka i on wskakuje do plecaka drugiego Sima
![]() Ja wywaliłabym z TS3 godzinę policyjną dla nastolatków, strasznie mi przeszkadza, a nie mogę znaleźć żadnego moda, który by się tym zajął :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
|
![]()
Chciałbym zmienić wygląd tych Simów! Są brzydcy... Gdyby chociaż wyglądali jak ci z dwójki... Ich twarze są jakby użądlone przez pszczoły... Ale grafika bardzo mi odpowiada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
W sumie to ja myślałem że w 3 to tak jak 2 + wszystkie dodatki i świetna grafika (chciałoby sie :/ ) Ja bym dodał możliwość robienia parcel publicznych i jakieś możliwości w karierach (jak polityczna że moge coś robić z miastem, albo dodatkowe przepisy w kulinarnej)
|
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Ja bym zmienił:
-dodać możliwość zmieniania okolicy -dodać możliwość bezpośredniego wsiadania do auta i wyjeżdżanie autem z garażu -usunąć telefony stacjonarne -dodać możliwość posiadania więcej niż jednej aktywnej rodziny w jednym zapisie -dodać 6 pór roku (zima, przedwiośnie, wiosna, lato, jesień, przedzimie), które zmieniają się według ustawień lub co 5 dni -dodać realistyczne okna, drzwi, kolory ścian, podłogi, meble, samochody, simowie, otoczenie, itd. (najlepiej żeby otoczenie i dom wyglądały tak jak naprawdę) -dodać możliwość budowania bloków dla wielu rodzin -dodać podziemne i piętrowe garaże (oczywiście musiało by być miejsce żeby wyjechać samochodem) -dodać większy teren parceli -dodać możliwość wybrania wyglądu dróg na czarne polskie, szare niemieckie, czarne amerykańskie, pustynno-żółte amerykańskie -gotowanie na nowych kuchenkach nie powodowało by pożaru -dodać dużą ilość realistycznych modnych ubrań -dodać odkurzacz, pralkę -dodać dużo miast (od małych miast po duże miasta), od wielkości miasta zależało by ile mieszka simów w mieście -realistyczni simowie -zwiększyć 3 razy godziny ćwiczeń aby być kulturystą (chodzi o to że żeby być kulturystą trzeba by ćwiczyć nie 60 godzin, ale 180 godzin) -sim był by maratończykiem po przebiegnięciu 1500 km -dodać godziny pływania na basenie, godziny pływania w stawach, jeziorach, i godziny pływania w morzu -dodać wpływ godzin ćwiczeń siłowych na umiejętności sztuk walki -dodać ogromną ilość realistycznych samochodów -dodać wiele realistycznych rowerów, skuterów, motorów i łódek. -dodać możliwość wyjeżdżania własnym samochodem do innych krajów -dodać możliwość nieograniczonego wyjazdu do innych krajów i zbudowania też tam domu (albo nawet kilka) po zdobyciu maksymalnego poziomu wizy -dodać hotele -dodać: na początek simowie dostawali by 10 milionów simoleonów -dodać znacznie więcej postaci -po 30 godzinach ćwiczeń siłowych simowie by się nie męczyli podczas ćwiczeń -dodać budowę miasta -dodać możliwość jeżdżenia swoimi pojazdami (w terenie i po drodze) w innych krajach i tam też można by mieć garaż -bara-bara pod kołdrą lub na łóżku -dodać wagę do ważenia (np. simów) -dodać windę jednodrzwiową, dwudrzwiową, trzydrzwiową i czterodrzwiową Ostatnio edytowane przez Meteor920 : 05.05.2010 - 16:33 |
![]() |
![]() |
#165 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mi osobiście przydałyby się statystyki miasta - liczebność ile simów razem, ile dorosłych, nastolatków i dzieci z podziałem na płeć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
ja bym chciała to samo co Meteor920, ale żeby jeszcze była taka opcja, że możemy wyjsc na spacer z niemowlakiem w wózeczku.
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Guest
|
![]() Cytat:
niektórzy piszą jeszcze że nie można kupić pustej parceli - zawsze możne kupić parcele z domem a potem ten odm zburzyc a poza tym w dodatku kariera z tego co czytalam mozna dekorowac miasto i kupowac puste parcele Ostatnio edytowane przez owocowa761 : 23.05.2010 - 20:02 |
|
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Można by tu puścić wodze wyobraźni co byśmy chcieli dodać, ale temat jest co zmienić.
Wiec ja bym zmieniła to co mnie denerwuje...mianowicie -brzydkie, pulchne ( jakby użądlone przez pszczoły!) simy -szerokie i krotkie szyje -brzydki sposób chodzenia, -większa dowolność w tworzeniu sylwetki sima np. wzrost, szerokość ramion czy talii...to by byla znaczna różnica...po co mi te kąciki ust w góre czy w dół jak tego w grze nie widać!?! -mozliwość zamrożenia rodzin , ktorymi sie aktualnie nie gra ( dla tych co by chcieli; bo sa tacy ktorym to odpowiada,że jak jest zajety jedną rodziną- druga robi co chce...mnie to STRASZNIE przeszkadza) -mozliwość wejscia do sklepów i restauracji ( bo praca to inna sparawa- zreszta Kariera ma to poniekąd naprawic, tylko dla pasjonatów) bo w sumie takie kupowanie książek czy jedzenia, albo obiad w restauracji to przeciez nic wielkiego, lepsze to niż odkrywanie jakichś durnych grobowców!) -brak stolika do zmiany pieluch i znikające butelki, -to że nie moge do plecaka włożyć np. fotela ( to bylo dość głupawe z punktu realizmu życiowego w TS2 ale bardzo przydatne) - brak animacji, -no i te samochody...w ogole sie nimi nie zajmuję bo tak mnie to denerwuje W ogole to TS2 byla lepsza1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
|
![]() Cytat:
Ja bym dodała coś takiego w "przedziale wiekowym" żeby były dzieci w wieku 0-3 kl i 4-6 kl, bo raz chciałam zrobić moją rodzinę tyle że siostra 1 kl ja 5 kl brat 2 kl gim. więc to by się pomieszało nie mogę być z bratem nastolatkiem i z siostrą dzieckiem bo te dzieci są małe i bawią się lalkami!! więc ja jestem po środku. więc coś takiego przynajmniej mi by się przydało. Nastolatkowie mogą być jedynie zauroczeni a nie mieć chłopaka(dziewczyny). Albo że w tworzeniu simów jak się zrobi simów małżeństwo i dzieci lub jedno to nie może być dzieckiem jednego a drugiego nie. Podobają mi się niektóre pomysły Meteor920 i Simki334player. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Mnie wkurza godzina policyjna dla dzieci i nastolatków(chociaz myślę że nie tylko mnie)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|