|
|
#32 |
|
Guest
|
@Mały Refresh - nikt już się nie wypowiada?
Więc ja wolę The sims 1. Ten "Klimat" zauważyła już znaczna część forum =P Poza tym, w młodszym wieku spędziłem miłe chwile z Jedyneczką. Jest mniej napakowanych opcji, łatwiej to ogarnąć - i przyjemnie się gra. Uwielbiam dodatek Abrakadabra, hehe - podoba mi się ten pomysł z "Kamieniami" w sims 2 tylko ludzie łażą i czarują, a te kamienie - to bardzo dobry pomysł na urozmaicenie gry. w końcu te "większe zaklęcia" są w kamieniach. Bardzo żałuję że The Sims 1 nie będzie kontynuowany. Chociaż - Kto wie, Kto wie... @Edit No i nie zapominajmy o tych Urwisach - Smokach ![]() Tego mi bardzo brakowało w TS 2. @Następnego dnia. No i... Wiecie co mi się podoba w TS1 a czego nie ma w TS2? Zagadki, i mini gry w Abrakadabrowo ![]() "Pojedynki Magiczne" "Wyścigi w zbieraniu grzybów" Ooo tak. Podoba mi się to że jak czarodziej zaatakuje czarodzieja to sam się w to zmieni <ahh te emocje> tego nie ma w TS 2 ;/ Bardzo fajne jest to - że czarodziejem zostaje się od razu <Paczka przychodzi od nieznajomego> a w TS2 bez kodu trwa to wieki, zanim się zaprzyjaźnimy z Wiedźma. TS1 jakoś łatwiej ogarnąć i dobre są dla Początkujących - A w rękach Zaawansowanych... Miodzio xd Ostatnio edytowane przez Rhagius : 29.05.2010 - 09:45 |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|