![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Ja mam długą ale się zastanawiam czy nie wziąć na normalną ;]
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
ostatnio zmienilam normalna na dluga, bo zabieram sie za dochodzenie na szczyt kariery, co ma w planach mi zajac cale mlode dorosle zycie
w normlanym zajelo mi to cale dorosle, a co to za frajda byc gwiazda rocka i nastepnego dnia sie juz zestarzec ;p |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Kiedys mialam epickie,ale jednak ZA dlugie,nawet jak na moje pomysly XD
Wiec dlugie,takie akurat dla mnie ;p |
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 10
|
![]()
Długie, zdecydowanie. Epickie próbowałam, ale trudno wytrzymać z małym bobasem któremu trzeba na okrągło książeczki czytać... Normalne jest trochę za krótkie, chociaż w dwójce było dla mnie za długie xD A krótkie? Szkoda gadać, nawet nie próbowałam, bo by mi simy zaraz poumierały i tyle było by grania, rozwijania kariery itd. A w długim da się rozwijać karierę, rodzinę, umiejętności trenować, ale i za długie nie jest, bo sim bo kilkudziesięciu (lub w maluchu kilkunastu) dniach zmienia grupę wiekową. Chyba że ktoś tak jak ja przedłuża simowi życie ambrozją lub owocem życia (samego owocu nie polecam, bo odmładza o jeden dzień - lepiej w książki wędkarskie i kucharskie zainwestować, bo ambrozja na początek grupy wiekowej cofa, więc za dużo składników też się nie zużyje, karmiąc nią sima zaraz przed urodzinami).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja wybieram normalne, lecz staram się tak dogadzać Simom, aby na starość nie umierały zaraz w 90 dniu tylko, np. mając 100 dni
![]() ![]()
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Oddałem głos
![]() Zawsze grałem na normalnym [90 dni] ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
hihi ja długa preferuje płodzenie dzieci jest fajne.
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Ja wcześniej grałam na normalnej, ale teraz mam wyłączone starzenie w opcjach bo tak mi najlepiej, jak chce żeby się starzali to robię im urodziny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |