![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dawno tu nie zaglądałam... No ale teraz jestem z nową simką
![]() Oto Cassidy : ![]() ![]() ![]() Na jednym zdjęciu widać kryształek za co przepraszam. ;]
#43 |
Reputacja: 14
|
![]()
Oczy są zbyt szeroko rozstawione. Nos u góry za szeroki, a u dołu za mały. Twarz do przeszczepu
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Mi się tam podoba
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() Ktoś jeszcze ?
#46 |
|
![]()
*Ocenie tylko ostatnią simkę*
Ma dziwne oczy - za małe.. i za wysoko.. i za szeroko ustawione. o,o'' Te usta ma ściśnięte.. i wgl. brzydkie - za małe.. i te końciki do góry? :< Nos jakiś dziwny i długi.. - ale tu wina leży głównie w oczach, które są za 'wysoko' ustawione. o__O Ogółem, jej twarz wygląda b. dziwnie. Jest jak jakaś starsza babcia, po 8748748268 operacjach plastycznych. ; dd |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czemu u twoich wszystkich simek są te dziwne twarze. Ubrania są nawet. Ale te długie nosy i wszystko co wypisała Beatrix są ohydne! ;d
|
![]() |
#48 |
|
![]()
No, dobra. Ocenię wszystkie
Lilly - bardzo dziwny nos, i straszne usta. Mieszanka wybuchowa wręcz. Oczy też jakieś dziwne, może dlatego, że nie mają rzęs. Brwi są za grube. Kształt twarzy - chyba miała być trójkątna, wyszła jakaś prostokątno-trójkątna O_o Ubranie i włosy są ok. Margaret - pozostawię bez komentarza. Lucy - kolejny dziwny nos. Oczy zbyt szeroko osadzone. Reszta jest ok, acz ubranie ją pogrubia. Katerine - Boziu, co ty masz z tym nosem?! xD Oczy za szeroko osadzone, reszta w porządku. Sally - bardzo mi się podoba, dolna warga trochę za duża, ale poza tym jest świetna ![]() Cindy - ładna, acz wygląda, jakby się czegoś straszliwie bała. Takie sprawia wrażenie, to chyba przez te wielkie oczy. Diana - ładna, ale nie podoba mi się fryzura i ubranie. No i jeszcze ma taki dziwny wyraz twarzy, nie wyraża żadnych emocji. Cassidy - bardzo dziwnie wygląda. Nawet nie wiem co o niej powiedzieć, bardzo dziwna simka.
#49 |
Reputacja: 12
|
![]()
Cassidy może nie jest idealna, ale... wygląda jak moja koleżanka oO" Tyle, że tamta ma większe usta, no ale nieważne.
Na twoim miejscu zrobiłabym simce trochę krótszy nos. Nie w sensie wypukłości tylko bardziej hm... długości. I opuściłabym jej usta w dół, żeby były bardziej normalne. Ogólnie najbardziej z twoich simek podoba mi się Cindy.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|