|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: dziękuję ślicznie, cieszy mnie, że się podoba
![]() Eh chyba muszę zrobić się troszeczkę wredna. Jak się okazuje nie ja o was zapomniałam tylko wy, moi drodzy o mnie. Wiem, że sporo osób czyta bo nieraz widziałam, a mało kto pokusił się o zostawienie śladu po sobie. Więc powiem wam, że następnego odcinka nie dodam dopóki nie będzie jeszcze sześciu komentarzy. Jeśli ktoś czyta i interesuje go, co będzie dalej to zapraszam do komentowania ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
MARCO Z EMANUELĄ
to jakieś dziwne.ale jakby miał dalej znosić fochy Mei,to lepiej tak ![]() pewnie wróci za jakiś czas,zrobi mu haję że ją zostawił,i w ogóle to on jest ten zły,a ona taka biedna istotka. teoretycznie nie można kogoś zmusić do miłości,ale może Emanuela pokaże Marco,że można kochać i być kochanym...? |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Z tej Li Mei to jest zolza, od zawsze ja lubilam, ale teraz PRZEGIELA. i to ostro!!
![]() Jednak nie dziwie sie Marco, kazdy ma wkoncu prawo do szczesia ;/ A ON NA NIE ZASLUGUJE ![]() podoba mi sie, i to bardzo. : D ps, Marco na pierwszym zdjeciu wyglada jakby nie mial bielizny ![]()
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
@ up: bo nie ma
![]() Fajnie, że w końcu odcinek ![]() Ciężko mi zrozumieć postępowanie Li Mei, choć jakieś przebłyski zrozumienia się czasem pojawiają. Założę się, że jeszcze wróci do Marco i będzie miała mu za złe jego zbliżenie z Emmanuelle ![]() Jak on z nią mógł? Zasługuje na szczęście, ale z nią? To Lambertówna ![]() ![]() Podobało mi się, jak Marco nazwał Colina zboczeńcem ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. Zastanawiam się, czemu dokładniej nie opisałaś, jak doszło do aresztowania blondyna.
![]() |
#5 | ||||
|
![]() Cytat:
na ból głowy najlepszy jest... ![]() a kiedy next? mysle ze niedługo bo wena wróciła ![]() Cytat:
![]() no własnie Emanuel bedzie robić wszystko żeby Marco zapomniał o Mei, czy jej się uda to wszystko się okaże ![]() Cytat:
![]() Mei wymysliła sobie dobrą wymówke, troszke była pod presją ale udało jej się, dlaczego i co sie stało że podjęła taką decyzję narazie nie zdradzę ![]() no i na pierwszym zdjęciu nie ma bielizny, masz racje ![]() Cytat:
![]() możesz się jak zwykle domyślać ![]() no a wbrew pozorom Em, nie jest taka zła na jaką wygląda, zobaczysz ![]() co do Dantego to wiesz, że ja nie lubie wszystkiego od razu wyjasniać.. wszystko wyjdzie w swoim czasie ![]() dzięki za komentarze dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W końcu odcinek! Tylko szkoda, że taki krótki(wiem, czepiam się
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 26
|
![]()
Łał! Wreszcie nowy odcinek!
No, kurczę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że teraz to się robi z tego telenowela. Ale, żeby w telewizji puszczali takie telenowele, to i ja mniej bym narzekała. Przynajmniej jest ciekawie. Nie mogę się pozbyć przeczucia, że to przez swą matkę Mei opuściła Marco, ale nawet jeśli, to jestem na nią trochę zła. A jeśli to nie z tego powodu, to tym bardziej, i niech zostanie sama i nieszczęśliwa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Łiiii.! Nareszcie
![]() ![]() Więc,więc,więc.. masz świetne wyczucie czasu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |||
|
![]() Cytat:
![]() w następnym postaram się napisać coś dłuższego bo muszę wyjaśnić kilka spraw co się działo w czasie tego minionego miesiąca ![]() Cytat:
![]() Kathy co do matki to nie mogę nic powiedzieć ![]() w sumie Mei mogła to rozwiązać inaczej no ale... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sprawa Mei rozwiąże sie w swoim czasie ![]() haha wiedziałam, ze watek Colina i Alii zainteresuje cię najbardziej ![]() ![]() ![]() dziękuje za komentarze dziewczyny, będzie mi miło jeśli skomentuje ktoś jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Po prostu kocham to Fotostory !
![]() Czytałam wszystkie odcinki, kocham Marco ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |