Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.06.2010, 16:38   #1
Meliona
Guest

Domyślnie Odp: Najciekawsza kariera

Mi się najbardziej podobał detektyw. Bo rozwiązuje (ciekawe) sprawy, najbardziej podobają mi się sprawy z pastą do zębów i płynem do płukania ust . Z pastą do zębów dlatego, że jakieś dziecko chciało od mojej simki wyciągnąć za łapówkę 25 simoleonów, a później musiało zapłacić 500. Dla mnie to bzdura. A z płynem do płukania ust dlatego, że jakiś gość mnie załatwił (a raczej moją simkę ).
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.06.2010, 21:02   #2
PoZmrokowiec

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Meliona Zobacz post
Mi się najbardziej podobał detektyw. Bo rozwiązuje (ciekawe) sprawy, najbardziej podobają mi się sprawy z pastą do zębów i płynem do płukania ust . Z pastą do zębów dlatego, że jakieś dziecko chciało od mojej simki wyciągnąć za łapówkę 25 simoleonów, a później musiało zapłacić 500. Dla mnie to bzdura. A z płynem do płukania ust dlatego, że jakiś gość mnie załatwił (a raczej moją simkę ).
Mi tak samo podoba się kariera detektywa. Jest fajna, dużo możliwości, simy nas wynajmują, grzebanie w śmietnikach i jest śmieszna,bo np. rozwiąż sprawę poranionych stóp simki i niby sąsiad to robi, a potem okazuję się, że ona lunatykuje i kopie gnoma w nocy(dostajemy tego tajemniczego gnoma i możemy go sprzedać za 1000 simoleonów.
PoZmrokowiec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2010, 06:49   #3
Hefalump

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał PiotrekPrzyjaciel1 Zobacz post
Mi tak samo podoba się kariera detektywa. Jest fajna, dużo możliwości, simy nas wynajmują, grzebanie w śmietnikach i jest śmieszna,bo np. rozwiąż sprawę poranionych stóp simki i niby sąsiad to robi, a potem okazuję się, że ona lunatykuje i kopie gnoma w nocy(dostajemy tego tajemniczego gnoma i możemy go sprzedać za 1000 simoleonów.
A mi się kariera detektywa nie podoba. Te zagadki są tak dziwne że szok. Nawet dzieciecę. Po co mam komuś szukać jakiejś tam szczoteczki do zębów? Niech sobie sam poszuka. Ja bym sie chętnie zajal morderstwem czy coś w tym stylu. No ale cóz, to chyba tylko SIMS bez przemocy, prawda? .Szkoda bo juz całe "CSI:MIAMI" przeszedlem.

Co do kariery strażakaodoba mi się jednak pod jednym względem bardzo się zawiodłem: Spodziewałem się że gdy będzie pożar to cała remiza jedzie na akcje. Bo raczej tak naprawdę to strażak do dużego pożaru nie idzie sam ,co nie?

Tak naprawdę najbardziej spodobała mi się kariera stylisty ale ILE można przebierać Simów?!

No to się rozpisałem Ide bo mi hamburger wystygł (W prawdziwym życiu)

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania