|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jakie są wasze ulubione zwierzątka z The Sims Zwierzaki ? | |||
| Pies : |
|
88 | 100.00% |
| Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#202 |
|
Guest
|
przeciez nie zeszlismy z tematu
(ani nie zjechalismy ) caly czas mowimy o zwierzatkach!! to ze sa kopytne w niczym nie przeszkadza!
|
|
|
|
#203 |
|
Guest
|
Ale temat jest "wasze zwierzątka z thesims" , no chyba że ktos widział w simsach konie, to co innego :lol: buhahaha
|
|
|
|
#204 |
|
Guest
|
a sie kończy "Porozmawiajmy o czworonogach" więc połowicznie gadanie o koniach jest na temat
a zwłaszcza o koniach które mogłyby być w simsach ![]() a jeżeli już tak narzekasz to może podziel sie czymś nowym z nami odnośnie swoich zwierzątek
|
|
|
|
#205 |
|
Guest
|
yhy..........moje zwierzątka przewaznie zawsze szkole żeby zdobywały nagrody, kilka nawet miało główną nagrode , tylko kwurzające jest to że przy wystepie pies czy kot musi miec wszystko zielone/........ :/
|
|
|
|
#206 |
|
Guest
|
no, to akurat nie jest problem
kasniesz zwierze kodem move_objects on i po sprawie! ma wszystko zielone i jest super!! :lol: ale ja ostatnio nie zajmuje sie za bardzo moimi kotkami a co dopiero szkolic je!
|
|
|
|
#207 |
|
Guest
|
wyszkoliłam moje dwa koty i psa na "maksa" zdobyły liczne nagrody w tym kilka pierwszych :lol: a kiedy zapełniłam półkę z pucharami dałam sobie z nimi spokój....
|
|
|
|
#208 |
|
Guest
|
znudzilo ci sie?
nie zdziwilabym sie! komu by sie chcialo bez przerwy zdobywac nagrody dla zwierzat/ :lol:
|
|
|
|
#209 |
|
Guest
|
taak... teraz lecę z nagrodami od ludzi i dla ludzi - dla mojej Gwiazdy
![]() pieski i kotki na drugi plan zeszły... |
|
|
|
#210 |
|
Guest
|
to tak jak u mnie!
wole zdobywac nagrody dla simow niz dla zwierzat! :lol: w koncu simy moga byc slawne! a kotki i pieski nie...
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|