|
|
#11 | ||||||
|
Reputacja: 10
|
Hah
wyszedł mi ten męski osobnik jak widać A Chris, to w końcu brat Marco, więc... ![]() Cytat:
![]() On nie jest, aż tak napakowany A jeśli chodzi o twarz, to fakt, jakoś mi wyszedł ![]() Cytat:
to oprócz mamusi co Ci się jeszcze podobało hę? Cytat:
Miałam to omdlenie w planach, ale nie skorzystałam Już trzecia osoba twierdzi, że Marco jest ciacho chyba założę fanklub (żart )No to pięknie ![]() Dziękuję następny odcinek w tym tygodniu, ale wcześniej bonusik ![]() Cytat:
Co do skinu Li Mei to sprawdzę i dam znać ![]() EDIT: SKIN LI MEI JEST TU http://mouseyblue.livejournal.com/3255.html to ten środkowy z tych trzech co są w pakiecie do pobrania ![]() Cytat:
Kolejny odcinek w tym tygodniu ![]() Cytat:
Normalnie nie wiedziałam co powiedzieć jak go przeczytałam. ![]() Dziękuję za niego mój wierny fanie, strasznie mi miło, kochany jesteś ![]() A tak ogólnie to chciałam powiedzieć, że naprawdę nie spodziewałam się aż tylu komentarzy w tak krótkim czasie i jeszcze ten wiersz od chrupka, normalnie jestem w pozytywnym szoku Dziękuję wszystkim, na prawdę, nawet nie wiecie jak szczęśliwą osobą mnie uczyniliście Postaram się dzisiaj dodać bonus, bo właśnie zasiadam do simsów
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 28.06.2010 - 18:36 |
||||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|