|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Zakupiłam i nawet mi się autka podobają, fryzury są do bani, ale jedna mi się nawet podoba dla kobiety. Tylko nie wiem jak ją opisać ![]() Ujdą te dodatki ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Szukałam w każdej kategorii ozdób, nie mam żadnej papryczki. Na pewno ona dochodzi z Szybką Jazdą? No bo jeśli tak, to powinna mieć ten znaczek szybkiej jazdy, a ja chyba już wszystkie gadżety z SzJ widziałam.
EDIT: Dobra już je znalazłam. Nie rzucają mnie na kolana. Myślałam, że to będzie taki krzaczek w doniczce, a to jest sznurek papryczek do powieszenia na ścianie. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.09.2010 - 17:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja wcale o nich nie wiedziałam, więc i tak mi się spodobały
![]()
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Szkoda, że nie można ich zjeść...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
oj papryczki są swietne
![]() chociaż powiem że... rozczarowałam się trochę na tym dodatku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Taki dodatek na odwal
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Według mnie EA powinni bardziej skupić się na tworzeniu dodatków, bo w akcesorie wiele zmian do gry nie wnoszą. Kombinezony rzeczywiście fatalne, sztuczne. Bal przebierańców normalnie ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
nudy, nudy, nudy... kilka samochodów, 3 skutery, a meble takie sobie, jak już to do jakiegoś garażu, albo pokoju chłopięcego, chociaż maniakowi samochodowemu może i się podoba, mi osobiście jest zup. obojętny, tylko samochody w porządku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Mam te akcesoria od wczoraj i są nawet fajne. Można dzięki nim stworzyć naprawdę fajny garaż - nawet w najprostszym pomieszczeniu. Co do aut to są takie sobie no i jak dla mnie na dodatek o samochodach to jest ich za mało. Znacznie za mało. Wg. mnie te wszystkie 'stare' auta są zbędne. Na ich miejscu chętnie zobaczył bym jakiegoś ciekawego rodzinnego vana albo kombi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|