Wiem ¿e to dziwne jak ja ale mi siê przy¶ni³o po prostu jak ona mog³a ,,znikn±æ" Wiem ¿e to pewnie nie prawda ale napisze to.Otó¿ nie by³a kasandry tylko Bella i Mortimer.Mieli inne dziecko (mocno mia³o skomplikowane imiê i nie pamiêtam) i ona nie lubi³a jak jej syn siê w co¶ tam bawi³.xp Nagle w tym domu Mortimer zacz±³ siê dusiæ i upad³ na ziemiê.Tak samo z jej synem.Chyba umarli.Le¿a³ na ziemi a Bella wsiad³a do samochodu (tu ju¿ mniej mo¿liwe) i ucieka³a przed ufo które widzia³a.Nagle w co¶ uderzy³a i zemdla³a.Wygl±da³o to jakby umar³a.Pó¼niej sen mi pokaza³ jak Mortimer wsta³ na chwile ale potem znów zemdla³ i umar³.Wiem ¿e to nieprawdopodobne ale tak siê sta³o.gdzie ona jest?i chcê j± znale¶æ.Zacznê szukaæ w ró¿nych rodzinach w Dziwnowie (znaczy szukaæ ¿eby siê sprowadzi³a) i jako¶ odes³aæ do mi³owa.Ale nie jestem pewna co zrobiæ.Raczej...by³am!znam kod na przywrócenie belli no wiêc jest ok.Nawet ma fajny wygl±d na mój gust

ale nie mówiæ nic ¿e ja zmy¶lam bo tak by³o.Chyba to przez to ¿e za du¿o gram w simsy xD