Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 04.07.2010, 12:57   #1
Sherlock
Guest

Domy¶lnie Odp: Tajemnica znikniêcia Belli Æwir

@up: Nie zgodzê siê. O¿eni³em Kasandrê z Marzycielem, a potem przywróci³em Bellê, i mia³a to wspomnienie O.o

EDIT: LOL, ja ju¿ nic nie rozumiem...

Ostatnio edytowane przez Sherlock : 04.07.2010 - 13:06
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 04.07.2010, 13:01   #2
Blair
Guest

Domy¶lnie Odp: Tajemnica znikniêcia Belli Æwir

Cytat:
Napisa³ Sherlock Zobacz post
@up: Nie zgodzê siê. O¿eni³em Kasandrê z Marzycielem, a potem przywróci³em Bellê, i mia³a to wspomnienie O.o
to dziwne ;d u mnie mia³a kompletnie czyste wspomnienia, chocia¿ du¿o siê zdarzy³o w ¿yciu Kass i Aleksandra.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.07.2010, 14:34   #3
Frida20

P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
Question Bella we ¶nie?

Wiem ¿e to dziwne jak ja ale mi siê przy¶ni³o po prostu jak ona mog³a ,,znikn±æ" Wiem ¿e to pewnie nie prawda ale napisze to.Otó¿ nie by³a kasandry tylko Bella i Mortimer.Mieli inne dziecko (mocno mia³o skomplikowane imiê i nie pamiêtam) i ona nie lubi³a jak jej syn siê w co¶ tam bawi³.xp Nagle w tym domu Mortimer zacz±³ siê dusiæ i upad³ na ziemiê.Tak samo z jej synem.Chyba umarli.Le¿a³ na ziemi a Bella wsiad³a do samochodu (tu ju¿ mniej mo¿liwe) i ucieka³a przed ufo które widzia³a.Nagle w co¶ uderzy³a i zemdla³a.Wygl±da³o to jakby umar³a.Pó¼niej sen mi pokaza³ jak Mortimer wsta³ na chwile ale potem znów zemdla³ i umar³.Wiem ¿e to nieprawdopodobne ale tak siê sta³o.gdzie ona jest?i chcê j± znale¶æ.Zacznê szukaæ w ró¿nych rodzinach w Dziwnowie (znaczy szukaæ ¿eby siê sprowadzi³a) i jako¶ odes³aæ do mi³owa.Ale nie jestem pewna co zrobiæ.Raczej...by³am!znam kod na przywrócenie belli no wiêc jest ok.Nawet ma fajny wygl±d na mój gust ale nie mówiæ nic ¿e ja zmy¶lam bo tak by³o.Chyba to przez to ¿e za du¿o gram w simsy xD
Frida20 jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 33 (0 u¿ytkownik(ów) i 33 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:33.