![]() |
#171 |
Reputacja: 10
|
![]()
A myślałam, że Ruda będzie fajna ... Oj nieładnie, nieładnie. Marco mnie rozczarował, ale tak jak reszta dziewczyn oczywiście będę dalej czytać to cudowne FS
![]() Mam nadzieję, że wszystko się ułoży ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
|
![]()
Jak reszta liczyłam na Rudą a tu takie ziółko nie cierpie jej i czekam na kolejny odc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale się wściekłam pod koniec. Ruda zachowała się jakby była w skrajnej rozpaczy. Na miejscu Marco znienawidziłabym ją (ja już jej nie lubię od samego początku ;p), albo coś w ten deseń. No ja T_T
Ale odcinek świetny. Opis akcji rewelacyjny ^^ I Marcooo *_* |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]()
CO za krowa! wrrr <totalny bulwers>
Rany, masakra. Nie umiałabym tak... jeszcze gdyby facet wymawiał imię innej ;| No, ale pomijając ten incydent, to odcinek jak zwykle świetny ![]()
![]() |
#175 |
|
![]()
Więc napiszę taki ogólny komentarz, bo wszyscy napisali i tak o tym samym
![]() No więc tak, co do Marco to proszę go nie winić bo chłopak był zalany w dętkę ![]() I mówiłam, że przestaniecie lubić rudą he he ![]() Mam tylko nadzieję, że wszystko wam się nie pomiesza kiedy dodam kolejny odcinek ![]() Myślę jednak, że nie będzie tak źle ![]() Dziękuję za komentarze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Też bym tak nie umiała, gdyby facet zaczął wyznawać miłość innej :/...
Ciekawe, jak zareaguje Seth, gdy się o wszystkim dowie... Szkoda Erica. Zginąć na pierwszej akcji-nieciekawie. W sumie... Marco mógł chyba zadzwonić do dziewczyn i uprzedzić je o odwiedzinach ludzi Dantego. Marco i reszta będą musieli zmienić siedzibę, bo tak to Dante lub jego braciszek zawsze będą mogli na nich nasłać gliny... Nie są już tam bezpieczni. Zaczęłam się zastanawiać, jak wszyscy postrzegaliby dziewczyny, gdybyś napisała tę historię inaczej, już na samym początku. Tzn., gdybyś zaczęła od opisu życia Marco i jego ludzi, miłości Sophie a później o nowej czarnuli, która do nich dołączyła. Pewnie wszystkie współczułybyśmy rudej, że musiała znosić tyle panienek a teraz Marco zakochał się w kolejnej. Perspektywa ma znaczenie ![]() ![]() Było trochę błędów, ale trudno ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek, choć obawiam się, że mogę się go nie doczekać, bo prawdopodobnie od poniedziałku zostanę bez neta...
![]() |
#177 |
|
![]()
Błędów było dosyć sporo, wiem o tym, odcinek dosyć chaotycznie napisany, bo nie widać przeskoku akcji, kiedy Marco i spółka są już w innym miejscu na drugi dzień, szczerze mówiąc - nie przyłożyłam się do niego i dobrze o tym wiem
![]() Co do opisania tej historii w inny sposób, to fakt, nie pomyślałam, mogłam to tak zrobić, ale tak jak mówisz - wtedy wszyscy żałowali by Sophie, a ja nie chciałam żeby ją ktoś żałował ![]() Co do zadzwonienia do domu, to fakt, mógł zadzwonić, tego nie przewidziałam, kiedy to pisałam ![]() W następnym odcinku zaś będzie działo się bardzo dużo, z tego powodu, będzie dosyć długi, ale chyba wam to nie przeszkadza ![]() SzkodaLibby, że zostaniesz będziesz bez neta, bo zapewne by cię zaciekawiła kolejna część... Jedyne w jaki sposób mogę Cię pocieszyć to, że nie dodam go wcześniej niż w środę, więc może nie będziesz musiała tak dużo nadrabiać potem heh. Dzięki za komentarz ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Odcinek jak zawsze super...Wkurzyła mnie ruda jak tak mogła ?
Czekam na ciąg dalszy. |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
Odcinek fajny.Ruda jest podła wwrrr.... :/
|
![]() |
![]() |
#180 | |
|
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie zdenerwuję nikogo kolejnym odcinkiem tak jak tym ![]() Jest mi bardzo miło z tego powodu ![]() He he ![]() ![]() Co do kolejnego odcinka, to niestety ale chwilę potrwa zanim go tu wstawię... Nie prędzej niż we środę, także wtedy zaglądajcie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|