![]() |
#3031 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ok, będę próbować o różnej porze
![]() Szkoła udziela kursów z malarstwa tylko :< A przy okazji się spytam czy w trójce rzeczywiście sąsiedzi tak rzadko nas odwiedzają? Szczerze mówiąc to trochę już moja rodzinka w tym domu mieszka i jeszcze nikt jej nie odwiedził ![]() Edit: Zauważyłam, że koleś może iść na kurs pisarstwa, ale ta dziewczyna (która jest mole książkowym) nie może. Ostatnio edytowane przez Miyoki : 14.07.2010 - 20:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3032 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A co do kursu pisarstwa - może ta Simka ma za wysoki poziom umiejętności? O ile dobrze kojarzę, to po osiągnięciu któregoś stopnia nie da się już chodzić na kursy. Zostają książki i "praca własna" ![]()
![]() |
![]() |
#3033 |
Reputacja: 17
|
![]()
Miyoki faktycznie to może być za wysoki poziom umiejętności charyzmy, bo moja Simka Pulcheria Piedestał pracuje w Polityce i tam potrzeba własnie charyzmy, uczyła się przed lustrem, uczyła się, uczyła się, aż w końcu pojawił się komunikat, że musi zwiększyć liczbę znajomych oraz przyjaciół bodajże o dwóch, a wtedy dalej będzie mogła się uczyć.
Co do sąsiadów. Ja gram jedną rodziną od czerwca 2009 roku, mają już 4 pokolenia i mieszkają od początku na jednej parceli w centrum, a jeszcze nikt z sąsiedztwa do nich nie zawitał, jedynie Ci co zostali zaproszeni, a tak to tylko sąsiedzi i "obcy Simowie" przechodzą chodnikiem przed posesją. ![]()
![]() |
#3034 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ona jest molem książkowym, ale umiejętności pisarstwa nie miała żadnych, null, zero
![]() Nie wiem czy to ze względu na tą cechę... Szkoda, że sąsiedzi jednak nas nie mogą odwiedzić, jeśli nie są zaproszeni :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3035 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3036 |
Reputacja: 17
|
![]()
HA! Jednak przez ponad 1 rok grania w The Sims 3, odwiedziła mnie sąsiadka, niejaka Milly Pidgin, przyszła do mojego Sima Juana Darera. Oni byli kiedyś parą, ale się rozeszli. Czy to przez to ona go odwiedziła?
Edit: Odwiedziła mnie, aż 2 razy. ![]()
![]() |
#3037 |
|
![]()
Dziurawcu, czasem się pojawia komunikat, że po szkole Sim przyjdzie z kolegą/koleżanką, ale to tak jakby na zaproszenie przychodzi (tylko, że bez naszej wiedzy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 |
Guest
|
![]()
hej, mam problem ze znalezieniem nagrobku syna mojego sima. Mieszkał z matką i bratem w innym domu. Mój sim często ich odwiedza, bo mieszka praktycznie obok (z kochanką i kolejnym synem
![]() |
![]() |
![]() |
#3039 |
Guest
|
![]()
Możliwe, iż jest w mauzoleum lub w wyposażeniu simów, z którymi mieszkał lub w wyposażeniu rodziny w panelu kupowania.
|
![]() |
![]() |
#3040 |
|
![]()
@up - raczej w wyposażeniu Sima, ale któregoś z tych, z którym mieszkał zmarły (czyli np. w mamy sima wyposażeniu). A jeśli nie to w wyposażeniu brata, albo rodziny, w której mieszkał zmarły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 51 (0 użytkownik(ów) i 51 gości) | |
|
|