![]() |
#202 | ||||
Reputacja: 10
|
![]()
he he zdecydujcie się na coś
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() - Co do dziecka - następna zaskoczona czytelniczka? ![]() ![]() - Co do odbicia Mei, to po prostu było za proste ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki wszystkim za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Jaką konkretnie zagadkę masz na myśli? Czy się jej wyrzekną? Podejrzewam, że to bardzo możliwe, bo ciężko im będzie przełknąć taką hańbę dla rodziny- bękart i to ze złodziejem a przecież mamusia szykowała jej już ślub z Dante, bo przecież to taki kochany chłopak... Ble :/...
Ewentualnie się nią porządnie zajmą i zatroszczą o nią i dziecko, ale jak pisałam wyżej, matce będzie ciężko. Co do polowania na Marco to do końca nie wiadomo jak zachowa się jej ojciec. Nie za dobrze go znamy, ale pewnie zapoluje, bo złodziej skrzywdził jego córeczkę ![]() Oby szybko był nowy odcinek ![]()
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
a może rodzice będą napierać na córkę by wyszła za Dantego brrryyy :/ ciekawe ciekawe co będzie dalej
|
![]() |
![]() |
#205 |
Reputacja: 14
|
![]()
meros - ja na miejscu Li Mei nie wracałbym do rodziców
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
Libby tym razem nie trafiłaś
![]() ![]() A jeśli chodzi o zagadkę, to miałam na myśli czy domyślisz się jak zachowa się teraz Mei? ![]() meros hmm... nie do końca ![]() chrupek coś w ten deseń ale również nie do końca to ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
ja się zgadzam ja też chce bonus
|
![]() |
![]() |
#208 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra, jak jeszcze trzy osoby zechcą to wstawie bonus ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]()
Oo nowy odcinek i ja jeszcze go nie widzialam? <krzyk>
Spadam na śniadanko, a jak wrócię to przeczytam i ładnie posta edytuję ![]() Edit: Przeczytałam. Odcinek wcale nie był nudny, chociaż w niekórych momentach brakowało mi opisów, oraz emocji targających bohaterami. Ogólnie, jak zwykle mi się podobało i czekam na next ![]()
Ostatnio edytowane przez Vipera : 16.07.2010 - 12:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
![]()
Vipera nie ma sprawy
![]() OK, MACIE TEGO BONUSA ![]() Nie jest to może nic szczególnego (bo nic lepszego nie udało mi się w tej chwili wymyślić ![]() ![]() A więc w ogóle samo jego imię wzięłam od tego pana poniżej ![]() [img]http://i26.************/2yy2szl.jpg[/img] Przekręciłam jego imię i wyszedł mi Marco, który początkowo miał wyglądać tak: [img]http://i31.************/23se4n.jpg[/img] Miał być zabójcą i w ogóle opowiadanie miało być bardziej fikcyjne. Myślałam nad czarami ale rozmyśliłam się w ostatniej chwili ![]() A tu jeszcze taki mały dodatek do bonusa ![]() [img]http://i26.************/33fdhf6.jpg[/img] Wiem, że to nic szczególnego ale w ciągu godziny nie umiałam wymyślić czegoś bardziej twórczego. Natomiast za niedługo szykuje się mała niespodzianka, ale na razie nic nie powiem ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|