![]() |
#171 |
Guest
|
![]()
ja chciałbym, aby Simsy były trochę żywsze, w The Sims 2 Simowie szybko, żywiej energiczniej wykonywali wszystkie interakcje a w The Sims 3 Simowie są tacy ciężcy, robią wszystko tak powoli, przymulają się i nie są takie świeże i energiczne. Trochę bym je odświeżył
|
![]() |
|
![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja bym nic w nich nie zmieniała podobają mi się takie jakie są jest dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja bym dała nazwy miesięcy, zwierzaki oczywiście bezpośrednie wsiadanie do samochodu, choroby i inne takie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
Oj tak, choroby i zwierzaki absolutnie.
I jakoś bardzo mi brakuje tego, że mogłam w jednym mieście sterować kilkoma rodzinami bez ustalania aktywnej. |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
tak jak poprzednciy zwierzaki i choroby. Ponad to szybsze wykonywanie poleceń przez simów, normalniejsze wsiadanie do samochodu, więcej takich rzeczy niespodziewanych, może troche paranormalnych, żeby jedzenie wyglądało jak należy, simowie mieli jeszcze więcej interakcji sim-sim, sim-rzecz, żeby byl dostep do wszystkich sklepów, szpitala, żeby było więzienie, takie jakie powinno być i sytuacje np. że jakiś gangster ucieka z więzienia i wszyscy się boją, zjawiska atmosferyczne (mozliwe że powstanie taki dodatek, ale to JUŻ powinno być w 3), osiedla, rodziny zastępcze...
jak coś wymyślę jeszcze to dopiszę ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
A mi siępodoba to co jest
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Reputacja: 14
|
![]()
Grafikę, oczywiście
jeśli chodzi o opcje, to nie mam większych zastrzeżeń |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Dużo. Poczynając od zwierzaków, do chorób a także wsiadania do samochodu po ludzku. Zjawiska atmosferyczne. Według mnie to wszystko powinno być już zawarte bezpośrednio w trójce. Nie w dodatkach (jeżeli takowe będą istnieć). W końcu gra ma być 'realistyczna'. Prawda? W ogóle marzy mi się coś jak 'Gwiazda' z jedynki.
|
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciał tylko tyle, żeby rodziny wybierało się tak jak w TS2, po kliknięciu na domek, a nie jakieś profile i nie wiadomo co
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
Chciałabym, abym widziała Simowie wchodzili do sklepu spożywczego, teatru, szkoły (chodzi mi o to, że ja widzę jak np. robią zakupy
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|