|
|
#212 |
|
Reputacja: 10
|
No przed kilkoma chwilami wpadło mi do głowy coś takiego
Bo właściwie nigdy nie napisałam skąd wzięłam inspiracje ![]() A niespodzianka to będzie wspólny projekt Vipery i mój Ale na to musicie jeszcze trochę poczekać
|
|
|
|
#213 |
|
Guest
|
w ogole daj kiedys mega zblizenia twarzy li mei, bo chyba nie wiem dokladnie jak wyglada, albo miala glupia mine na zdjeciu albo bylo zbyt malo widac XD
|
|
|
|
#215 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Bonus całkiem ciekawy
. Ja bym jeszcze prosiła o zdjęcie bez maski, ale w tej samej fryzurze kolesia, który miał być Marco . Tak dla porównania .
|
|
|
#216 |
|
|
No,no
Bardzo mi się podoba.
|
|
|
#217 |
|
Guest
|
Fajny bonus.
|
|
|
|
#219 |
|
|
Kurde, ale ja tu dawno nie zaglądałam. Po prostu w tak szybkim tempie dodajesz odcinki, że nie nadążam czytać
A teraz czasu mało mam. Postaram się powolutku, po jednym, odcinku nadrabiać. A zatem:Część czwarta: Lód, który stopniał. No ok, niech już będzie ten 'szatyn' (ale i tak mi to trochę przeszkadza ).Ciekawi mnie jak zwiał z więzienia (ale pewnie to się wyjaśni w późniejszych odcinkach). Błędy i literówki, jakie wyłapałam: Dziękuje, że przyszłaś. - dziękuję Pchał mi to swoją obrzydliwą łapę - tą chcę cie stąd wyciągnąć - cię ale jak widzisz żyje - żyję A do tego potrzebuje kogoś - potrzebuję odparł jej do ucha niskim, chrapliwym głosem, którego bardzo lubiła - który bardzo lubiła na tą waszą cholerną policje - policję Na małej półce nieopodal łózka - łóżka Nie przyglądał się zbytnio na człowieka, znajdującego się na fotografii - człowiekowi znajdującemu się... Ostatnio edytowane przez Searle : 07.06.2011 - 08:16 |
|
|
|
|
|
#220 |
|
|
Searle błędów jest cała masa, więc czuje, że mi się nazbiera
ale dziękuje za poświęcenie swojego czasu Wiem, że przeszkadza Ci ten szatyn, wiem ale staram się coraz mniej używać tego zwrotu ![]() Co do zwiania z więzienia, to wyjaśni się w bardzo późniejszych odcinkach ![]() Natomiast co do nowego, to pierwszy raz w życiu przyznaje, że mam zastój. Nie mam jeszcze napisanego ani słowa komp tak mi znów dał popalić, że musiałam robić kolejnego formata i jeszcze simsy nie chciały mi się zainstalować... No ale od jutra biorę się za pisanie, więc na środę może coś będzie.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|