![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
ściagnełam dodatek do simsów 3 ale ten dodatek miał błąd i gra nie chciała sie włączyć i go usunełam i dalej nie moge go właczyć potem próbowałam odinstalować wg simsy i nie moge ładuje się do końca odinstalowanie ale wcale nie jest usunięty z kompa a jak próbuje włączyć gre to pisze " The installation is complete and The Sims 3 cannot run. Please reinstall and try agian ". Kiedy usunełam całe" Electronic Arts " ( ten folder ) I kiedy wchodze na "dodaj lub usuń programy" nie ma tam simsów . a na pulpicie są . i kiedy wkładam płyte simsów i na " moim komputerze " nacisnełam na simsy i wtedy się mi to usuwa i kiedy jest jedna kreska to pisze że "Kreator jakis tam zakończył odinstalowywanie The sims 3 " ja kilka razy tak robiłamm . Jak mam to naprawić ? Pomocy proszę .
Ostatnio edytowane przez lithium : 12.07.2010 - 14:05 |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Kupiłem ostatnio The Sims3 no i postanowiłem je dziś zainstalować. Wyczyściłem dysk (c) i zainstalowałem na nim grę. Gra się instalowała doszło do trzeciej kreski i wyskoczył komunikat:
Plik:G:\Caches\Sunset Valley.objectCache Błąd:Błąd danych (CRC) Ponów Próbę Anuluj Jak kilkam anuluj to się wyłącza a jak ponów próbę to po chwili znowu to wyskakuje co mam robić? |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Yhm... No więc tak...
Instaluję pierwszy raz Sims 3 na moim komputerze. Płyta jest pożyczona, ale to chyba nie istotne xD Z lekka porysowana. Mówię od razu że mam system Windows 7. Instaluje się jakiś czas i podczas instalowania plików SunsetValley object.Cache wyskakuje błąd.: ![]() A jak ponowię próbę, znowu się instaluje jakiś czas i znowu błąd. ![]() Czy da się coś zrobić? :C |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
Guest
|
![]()
w przypadku
Cytat:
Cytat:
1. Napęd CD/DVD nie odczytuje poprawnie płyty. Nie musi to być wina płyty, może to być oznaka zużycia napędu. 2. Plytka CD/DVD jest na tyle porysowana, że napęd nie może jej poprawnie odczytać. 3. Na dysku C jest za mało miejsca. I od razu wyjaśniam - to, że gra wymaga np. 2GB miejsca a mamy wolne 3GB wcale nie oznacza, że ilość miejsca jest wystarczajaca. W trakcie KAŻDEJ instalacji wykorzystywany jest folder "Temp" gdzie są tworzone pliki tymczasowe służące do poprawnego zainstalowania programu, a to powoduje zwiększenie zapotrzebowania na wolne miejsce na dysku. 4. Najmniej prawdopodobne - niechlujne podłączenie przewodów do dysku twardego lub napędu CD/DVD |
||
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
hej, mam problem. Mam oryginalne Sims2 już długo. Te, gdzie potrzeba 4 płytek do instalacji. Zawsze wszystko działało idealnie. Nawet jeśli zmieniłam komputer to z łatwością instalowało się je od nowa. Często pożyczałam je koleżankom lub kuzynce, bo miałam okresy, kiedy nie grałam w nie, a ktoś bardzo chciał. Wczoraj akurat dostałam je z powrotem od kuzynki. Ostatnio zmieniłam komputer, więc chciałam je zainstalować, a tu się nie da. Najpierw wyskakuje mi coś takiego:
http://s.fothost.pl/upload/10/31/f730a3b6.bmp Wcześniej nie przypominam sobie, żeby to się pojawiało. Więc naciskam na "tak". I niby wszystko dalej robi się prawidłowo, a instalacja zacina się na: http://s.fothost.pl/upload/10/31/4ab0b63d.bmp Nie chcę mi się to dalej ładować i tak się kończy. Może mógłby mi ktoś pomóc? ; ) |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 10
|
![]()
AnneMarie
Nie w tym temacie napisałaś, ale spróbuję ci pomóc. Po pierwsze podaj jaki masz system operacyjny czy to komputer stacjonarny czy laptop i czy płyta jest porysowana. Pytam się czy to laptop, ponieważ z nimi mogą być różne cyrki,a o to czy płyta jest porysowana dlatego, że wystarczy jakaś rysa i już napęd nie może odczytać informacji z płyty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
wiem, wiem.. przepraszam, ale siostra nie daje mi żyć ; )
mam komputer stacjonarny, a płyta tak naprawdę bardzo porysowana nie jest, może ma jedną rysę którą widać na pierwszy rzut oka, a tak to trzeba się przyjrzeć. |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Proponuje sprawdzić na innym komputerze tą płytkę, chodź jeśli jest tak jak napisałaś to wątpię w winę płytki.
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mam ten sam problem, moja karta to : NVIDIA GeForce 9800GT Green Autorowi tamtego postu już pomogli, powiedzieli mu żeby zainstalował sterowniki starsze, i to mu pomogło, więc ja bardzo, bardzo proszę o linka do tych sterowników starszych. POZDRAWIAM!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Wejdź na stronę http://www.nvidia.pl . Tam masz zakładkę "sterowniki". Pozaznaczaj odpowiednie okienka i powinieneś otrzymać download.
Jeżeli nie wiesz jakiej masz serii, zajrzyj do działu "produkty". ![]() Po za tym, skoro nie wiesz jak szukać aktualizacji, to proponuję najpierw zaktualizować sterownik. Jeśli problem będzie się powtarzał, zainstaluj starszą wersje (ale to nie może być wersja BETA) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|