![]() |
#11 | |||||
Reputacja: 10
|
![]()
Fajne, Spodobało mi się, bardzo przyjemnie piszesz. Aczkolwiek faktycznie ten chłopczyk to taki 'geniusz' z serii Sherlocka o detektywie Fiolkowskim
![]() Lubię takie tajemnicze wątki i dziwne istoty (ale wampirów to już mam dosyć jak coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że pierwszy odcinek wstawisz w miarę szybko ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Dziękuję za komentarze.
![]() Odcinek będzie niedługo, jutro, może pojutrze. Nie później. I proszę sie nie martwić, zero wampirów, obiecuję. Ostatnio edytowane przez Bush : 20.07.2010 - 20:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Podoba mi się
![]() Było kilka powtórzeń, ale sama też robię takie "byki" więc nie będę się czepiać ![]() Nie będę się rozpisywać, gdyż wszystko napisali już moi poprzednicy ![]() Powiem tylko, że Gold Chocolate dobrze zrobiła, iż w końcu namówiła Cię na publikacje swojego FS ![]() Gratuluje pomysłu i czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Podobało mi się, nawet bardzo.
Jedyne co mnie boli, to to, że piszesz w czasie teraźniejszym. Nie wiem jak odczucia innych, ale mnie sie to ciężko czyta. W każdym razie fabuła wydaje mi się ciekawa - o ile można to stwierdzić, po tak krótkim kawałku - więc będę tu zaglądać ![]() Ah, zapomniałam. Na początku widziałam powtórzenie, ale jestem leniwa i nie chce mi sie szukać ![]()
![]() |
#15 |
|
![]()
Dobra, wiem, że opowiadania w czasie teraźniejszym większąści nie przypadają do gustu, ale wierzcie, jak przeczytacie trochę to się przyzwyczaicie. Mam przynajmniej taką nadzieję.
![]() Przykładem jest Gold_Chocolate. Przyzwyczaiła się i już jesy git majonez. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Dziękuję bardzo, miło mi. (#^.^#)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
A żywy przykład by się może odezwał co?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
|
![]()
Osobiście także nie przepadam za pisaniem w czasie teraźniejszym, aczkolwiek nie czepiam się. Jeśli tekst jest dobry, jak w Twoim przypadku, miło i lekko się czyta. Zwłaszcza przy Twoim stylu pisania.
Fakt, faktem, że rzeczwiście zwroty umieściłać w tekście zbyt wyszukane, jak na dziewięciolatka, lecz muszę stwierdzić, iż nie przeszkadzało mi to. Znam Twój styl i Twoje fantazje i spodziewam się adekwatnej do Twoich upodobań fabuły. Czytałam już kilka tworów zumzoolowego autorstwa, ale ten najbardziej mi się podoba jak dotąd. Wiem, że nie będzie o dzieciach, a raczej o nastolatkach, prawda? Może przestanę zgadywać i po porostu poczekam na odcinek. Jak na razie, podoba mi się, nawet bardzo.
![]() |
#20 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jak już wspomnieli poprzednicy - czas teraźniejszy, który mi osobiście działa na nerwy w opowiadaniach, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że potem masz pisać z innej perspektywy czasu (a może tylko narracja się zmieni
![]() Podoba mi się styl pisania. Wcale nie uważam, że jest zbyt "mądry", jak na 9-latka. Z drugiej strony przychodzi mi na myśl oklepana już historia o niezwykłym dziecku, od którego zależą losy świata, itd. Fabuła zapowiada się ciekawie. Niestety po prologu spodziewam się historii wspomnianej wyżej i czegoś z nadprzyrodzonymi mocami/istotami. Zdjęcia są niezłe, tylko drugie nie wyszło - ręka w łóżku, a druga w nodze ![]() Wydaje się ciekawe, więc zajrzę przeczytać kolejny. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|