Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.06.2010, 19:21   #71
Simka18

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dziwne sytuacje ciekawe wydarzenia

to ja miałam simkę która miała wzmożoną płodność i jej mąż też i dwa razy pod rząd dwie ciąże urodziła trojaczki za pierwszym razem były to dziewczynki za drugim razem chłopcy
Simka18 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.07.2010, 13:15   #72
Truskawka14
Guest

Cytat:
Napisał magda1984 Zobacz post
mój sim kiedyś zrobił impreze, przyszli goście i po chwili w tym samym czasie 2 babki zeszły i się z imprezy zrobił pogrzeb
Mi się tak zrobiło na przyjęciu zaręczynowym.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.07.2010, 18:56   #73
guzik94
Guest

moja simka stracila meza w wyniku zlej naprawy zmywarki, innymi slowy trzasnal go piorun i juz go nie bylo, wiec po mieszkaniu chodzil jego duch. nie wiem jak to sie stalo ale normalnie moglam z nim rozmawiac i hmm stosowac opcje bara-bara i tak moja simka urodzila dziecko ducha xD kiedys tez zauwazylam ze moj sim chodzi caly czas z miska w reku i miesza i pewnego razu polozyl sie spac i juz nie wstal i chcialam sie go jakos pozbyc wiec sprzedalam lozko i on nadal sobie wisial w powietrzu ;D i nie zmarl i nic, nadal wisi, wisi, wisi a to juz chyba 5te pokolenie;p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.07.2010, 07:00   #74
lukaszmaciuk
Guest

u mnie czoraj koles jadl pizze a kolesiuwa pojechala do szpitala,koles pojechal zobaczyc swoje dziecko a ze przed chwilą jadl pizze to przyszedl pizza xd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2010, 09:48   #75
seba91bdg1
Guest

Domyślnie

mój sim padł od zasranego meteorytu.....
i jeszcze strażak że ja niby pożar sam wywołałem.......

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Ja miałam taki graficzny błąd: podczas oglądania telewizji dzieciak zmieniał się następująco:

http://images50.fotosik.pl/156/11934a652f6421ffmed.jpg

po czym powracał do "normalości" i tak w kółko.

też tak miałem przez chwile wydawało się śmieszne ale nie chciało przestać zastanawiałem się czy mam dziecko z zespołem downa czy czegoś
zaplanowałem mu od nowa strój i sie unormowało

Cytat:
Napisał Dziurawiec_Skąpolistny Zobacz post
Właśnie gram rodziną Dean, a dokładnie to Jerzy ożenił się i teraz jest na wczasach w Shang Simla w Chinach. Jego żona Bogusława zd. Unufro ma trzeci poziom wizy, więc kupili sobie domek wczasowy, a w domku mają kominek i od przyjazdu Jerzy ma opcję po kliknięciu na niego "Spal coś w pobliżu". Wcześniej tego nie było, a wiem iż jest to cecha dzieci strażaków, ale jego ojciec był "sklepowym", ale matka - Lonnie zginęła w płomieniach. Czy to może mieć z tym związek?

to chyba nie ma związku moje simy świeżo po stworzeniu jak sie uczyły wynalażczości też miały taką opcję

Ostatnio edytowane przez lithium : 21.08.2010 - 14:25
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.11.2010, 20:42   #76
maciu67

Czytałem na tym forum o magicznych gnomach ,niektórzy chcieli wiedzieć czy można zobaczyć ich zniknięcie.Niektórzy mówili że gdy niewidać poprostu znikają i pojawiają się w innym miejscu ,ale tak naprawdę pojawia się różowa lub fioletowa (niepamientam) mgiełka z małymi gwiazdkami ,która otacza gnoma. Gnom znika. Na miejscu gdzie ma się pojawić znowu tworzy się mgełka i gnom się pojawia.
(Zobaczyłem to na zwykłych gnomach ,niewiem jak znikają inne).
maciu67 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2010, 12:02   #77
Jakub
Guest

Abrakadaber znika tak samo. Reszta to niewiem, nie widziałem jeszcze innych gnomów podczas znikania.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2010, 12:27   #78
marnios
Guest

podczas urodzin zmała matka mojego sima i cztery razy zapalił mi się tart piąty raz nie próbowałem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2010, 18:44   #79
Starly
Guest

Normalnie życie simów u mnie jest pozbawione niezwykłych i ciekawych rzeczy, ale ostatnio to się zmieniło.
Gram sobie normalnie w Sunset Valley moją rodziną, starzenie i postęp historii włączone. Co jakiś tydzień robię w edycji miasta małe kontrolę rodzin, by sprawdzić, co u nich słychać. W rodzinie Samotne matki zauważyłem, że brakuje tam River, która powinna być chyba dorosłą. Nie ma jej też w żadnym innym domu. Postanowiłem tam wejść i zobaczyć, o co chodzi. Jednak zamiast chcianej odpowiedzi zobaczyłem to:

Samochód utknął w drzwiach jak po jakimś makabrycznym wypadku! O_O To najdziwniejsza rzecz jaką kiedykolwiek widziałem w Simsach. Jak wyjaśnić to zjawisko?!

Ostatnio edytowane przez Starly : 22.11.2010 - 17:09
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2010, 10:11   #80
Ceasaries

Cytat:
Napisał moissonneuse Zobacz post
Wprowadzałam moją Simkę do domu. Zostało jej rzucone wyzwanie: dom zbudowany na starym cmentarzysku, duchy. Dobra, przyjęlam, lubię takie rzeczy. Tuż po tym, jak zobaczyłam u siebie 3 duchy, spostrzegłam jednego: różowego ducha, faceta, kliknęłam na niego i zauważyłam taie interakcje jak flirtuj . Ok, podwyzszylam relacje kodem, zeby zobaczyc, czy moze byc cos wiecej. Doszlo do tego, ze moja Simka postarala sie z nim dziecko i zaszla w ciaze :xXXX a oto zdjecie po narodzinach cudownej dziewczynki, zrobione w pospiechu komorka, dlatego takiej slabej jakosci.
http://img187.imageshack.us/img187/9504/zdjcie0788.jpg
Ostro, ale śliczna...
Ceasaries jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania