Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.06.2010, 20:14   #1
Serafiel

Reputacja: 10
Domyślnie Najciekawsze historie z życia waszych simów

No to tak piszemy najciekawszą , PRAWDZIWĄ historię z życia waszych simów , można też wkleić zdjęcie itp ... :p
Serafiel jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.07.2010, 13:34   #2
Truskawka14
Guest

Domyślnie Odp: Najciekawsze historie z życia waszych simów

Ostatnio urządziłam wesele, w noc poślubną simka zaszła w ciążę, następnego dnia sim (z moją małą pomocą) utopił się w basenie.
Innym razem miałam dwie siostry, mieszkały razem, bardzo się kochały. Jedna wyszła za mąż i wprowadził się do nich sim. Jej siostra umarła z głodu na swoim weselu, ożywiłam ją dzięki taj okazji, zaszła w ciążę ze swoim mężem, porzuciłam tą rodzinę i grałam siostrą, która pierwsza wyszła za mąż. Kiedyś zajrzałam w drzewo rodowe, ta uduchowiona simka stała się zwyczajna, w dodatku dziwnie długo żyła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2011, 10:38   #3
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

Ja obecnie gram 6 osobową rodzinką. Simka Patrycja Nowak poznała w parku w Twinbrook sima Godwin nazwiska nie pamiętam . Zaprzyjaźniła się z nim i zaproponowała mu by sie do niej wprowadził Godwin się zgodził . Okazało się że ma dziecko z inną simką ,ale to i tak nie przeszkodziło by Patrycja była dziewczyną Godwina. Po pewnym czasie na świat przyszedł Tomek. kilka dni po narodzinach tomka Godwin zmienił grup wiekową z młodego dorosłego na dorosłego, kilka dni po niem zmieniła grupę wiekową Patrycja. Tomek stal się małym dzieckiem i dosyć szybko nauczył się korzystać z nocnika, mówić i chodzić . Pewnego wieczoru Patrycja udała sie z Tomkiem do księgarni by kupić dla niego książeczki. Potem wraz z Tomkiem udała się do parku , w tym czasie Godwin biegł truchtem do parku pozbierał nasiona i Oświadczył się Patrycji chwile później wzięli prywatny ślub . Kilka dni po tym wydarzeniu Tomek zmienił grupę wiekowa a Patrycja zaszła w kolejna ciążę i po kilku dniach na świat przyszły 3 dziewczynki Martyna ,Karolina i Kasia. Dziewczynki obecnie są małymi dziećmi a Tomek niedługo stanie się nastolatkiem.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2011, 11:59   #4
Maszka

Reputacja: 10

Kilka dni temu zrobiłam se nowa rodzinę ale opowiem i te z rodziny Dhampir [wszyscy członkowie rodziny byli wampirami ] i te z rodziny Ciper [zwykła simka, jedna simka].A więc zaczniemy z rodzinki Dhampir...
Dawno, dawno temu... ok, ten początek jest głupi, no to jeszcze raz...
eee...Więc moja simka [Dhampir Camila (czyt. Kamila)] poszła chyba do klubu nocnego Plazma 501 i tańczyła na blacie stoły.Ona miała popularność chyba 5 i sie zebrało z 3 paparazzi i robili jej zdjęcia a ja kręciłam filmik.Mogła bym dać ale nie umiem dawac filmików.A więc teraz druga rodzina Ciper [czyt. Kliper] no to ona wieczorem [około 20.30] gotowała kolacje - sałatka.I do niej zadzwonił jej przyjaciel bo chcial do niej przyjsc.Ona sie zgodziła i dalej gotowała.On przyszedl i spal w jej łózku!Potem ona zjadla i poszła nago kapać się w jackuzzi.I ten pie*rzony sim zabral jej ciuszki!Ale nie, nie dałam mu tak życ!Moja simka poszła do niego do domu i przy pomocy kodu tamten sims sie spalił...
Maszka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2011, 12:11   #5
patryk916
Guest

kiedy mój sim robił bara-bara z mumią
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2011, 09:35   #6
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

Obecnie gram 4 osobowa rodzinka wampirów. Więc tak na początku Ania Bratek mieszkała w Bridgeport i tam poznała swojego męża Rafaela. Po ślubie zaszła w ciążę i po kilku dniach urodziła synka Tomka . Po czym przeniosłam rodzinkę do SV . Obecnie Ania jest w wieku dorosłym a jej mąż nadal jest młodym dorosłym i po kilku dniach pobytu Ania znowu zaszła w ciążę i urodziła Patrycję . Tomek obecnie jest małym dzieckiem a Patrycja jest niemowlakiem . Obecnie nie mam już tej rodzinki obecnie gram swoja nową rodzinka w AP. Eric i jego żona która jest w ciąży mają dwa koty jeden jest staruszkiem a drugi to jeszcze kociak . Eric pracuje w karierze Muzycznej a jego żona w karierze stróż prawa. Oboje piszą książki Eric już jedną napisał i jest w trakcie pisania drugiej natomiast jego żona pisze dopiero pierwszą. Puszek jest już starym kotem i ma prawie na maksa rozwinięte polowanie bawi się, ze swoja towarzyszka Lousi która jest słodkim uroczym kociakiem którego,
Eric adoptował by puszek miał towarzystwo kiedy on i jego żona są w pracy. Puszek wyręcza moich simów w łowieniu ryb ponieważ moje simy czasu na to nie mają, bo są bardzo zapracowane. A będą go miały jeszcze mniej kiedy żona Erica urodzi dziecko bądź kilkoro dzieci 2 lub 3.

Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 24.02.2012 - 14:47
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania