|  19.07.2010, 09:59 | #191 | 
| Zarejestrowany: 16.09.2008 Płeć: KobietaPostów: 64 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Mój Sims stylista, pojechał do zlecenia samochodem, po jego wykonaniu auto zostało w wyposażeniu rodziny, nie można go stamtąd wyciągnąć ani sprzedać. Miał ktoś podobną sytuację?
		 | 
|   |   | 
|  | 
|  19.07.2010, 20:41 | #192 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Ja mam coś w sumie podobnego - simka zebrała ze złomowiska stary globus. Ma go w wyposażeniu, ale w żaden sposób nie mogę go stamtąd usunąć. Nie pomaga move objects on. Ktoś pomoże?
		 | 
|   |   | 
|  25.07.2010, 16:28 | #193 | 
| Zarejestrowany: 23.04.2010 Skąd: Kielce Wiek: 25 Płeć: KobietaPostów: 39 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Ja ma pytanie co do pewnego rodzaju śmierci. A więc na cmentarzu taki nagrobek, który ma na sobie dziwny znaczek. A duch, który z tego nagrobka wyskakuje, jest czarno-czerwony. Jak siostra majstrowała z nagrobkami na swojej parceli, to ten znaczek miał nagrobek z przyczyną śmierci "Meteor". Więc pytam się: Jak można zginąć od tego meteorytu?
		 | 
|   |   | 
|  25.07.2010, 19:04 | #194 | 
| Zarejestrowany: 24.02.2010 Skąd: ... Płeć: MężczyznaPostów: 341 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

@up:Hmm, w trójce się jeszcze z czymś takim nie spotkałem... Ale w dwójce podczas oglądania gwiazd zdarzało się że na Sima spadła satelita i go zabijała... | 
|   |   | 
|  25.07.2010, 20:46 | #195 | 
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Jak się robi piwnicę??
		 | 
|   | 
|  26.07.2010, 23:49 | #196 | 
| Zarejestrowany: 09.08.2008 Skąd: Z oka Płeć: MężczyznaPostów: 1,327 Reputacja: 19 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Aby zrobić piwnicę (po właściwemu) należy mieć dodatek Wymarzone Podróże. Wówczas w głównym panelu trybu budowy masz odpowiednią zakładkę (z narysowaną piwnicą) gdzie znajduje się narzędzie do tworzenia piwnic. Narzędzie budowy piwnicy -  Jeśli twój dom nie ma fundamentów wystarczy, ze na gruncie zakreślisz myszką wielkość piwnicy, a jeśli ma fundamenty, to należy usunąć dość długi fragment fundamentów i wtedy na trawie/gruncie zarysować kształt piwnicy. Oczywiście potrzebne są schody, które może ustawić wprost z piwnicy. Klikasz na najniższy poziom domu (piwnica) i tam ustawiasz schody.    
				__________________  | 
|   |   | 
|  29.07.2010, 07:58 | #197 | 
| Guest 

Dziś chciałam pobrać nowy samochód z The sims 3 store ale wyskoczyła mi informacja,że musze aktualizować grę (mam the sims 3 (podstawa) the sims 3 wymarzone podróże i the sims 3 Kariera ) no więc aktualizowałam grę i po zakończeniu aktualizowania wyskoczył mi błąd "Twoja gra podstawowa The sims3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do The sims 3 Zaktualizuj grę z programie startowym gry" i co mam teraz robić? gdy Klikam " Ok" nie mam nic zaznaczone a zamiast myszki mam klepsydre Błagam pomóżcie , nie chciałabym stracić moich starań w grze ;(
		 | 
|   | 
|  29.07.2010, 14:35 | #198 | 
| Guest 

Hej! Problem mam następujący: 1. Co mam zrobić w wypadku gdy moja Simka nagle zniknęła? Jest pogromcą duchów i zauważyłam że cały dzień biega w tym swoim uniformie, wiec postanowiłam ją przebrać. Najpierw zniknęła jej twarz, a gdy spróbowałam jeszcze raz zniknęła cała - o jej lokalizacji wiem tylko na podstawie zielonego diamenciku fruwającego w powietrzu. Nie mam żadnych modów, aktualizacji i dodatków ściągniętych z neta.. 2. Małżonek w/w Simki jest strażakiem - poziom 10. Otrzymał ostatnio zgłoszenie o dużym pożarze w domu Ćwirów (gram w SV). Przyjechał na miejsce, ogień ugasił i pozostało mu 3 Simów do uratowania: uratował 2, bo tego 3 nigdzie nie ma...Po kilku godzinnych poszukiwaniach kazałam mu wrócić do domu (bo Pogromczyni duchów miała zlecenie  ) niestety alarm wył mi nadal...Co robić??? | 
|   | 
|  31.07.2010, 17:21 | #199 | 
| Guest 

co do tego pierwszego, to to zwyczajny błąd w grze - też tak miałam - spróbuj  jeszcze raz włączć grę i zobacz, czy simki nadal nie ma. Może gdzieś indziej był pożar. | 
|   | 
|  02.08.2010, 12:42 | #200 | 
| Guest 

mam pytanie. jezeli jestem stylistką i zaloze dzialalnosc to czy klientow moge przyjmowac w domu czy tylko jezdzic do zlecen czy jak to wyglada? :-) z gory dziekuje za odp
		 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
| 
 | 
 |