|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
1. Najnowsze. 2. Od razu po wczytaniu gry. 3. Oczywiście. 4. Nie, nie mam żadnej nie tak kamery. 5. Mówiłem, że wywaliłem cały folder i włączyłem czystą grę. Problem CHYBA zniknął. 6. ? ? ? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że może być jakiś związek. Ja posiadam Asusa eah5750 i Asrock przy czym mam powiązanie z Radeonem.
Ostatnio edytowane przez heroa : 07.08.2010 - 17:26 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No z grą mam taki sam przypadek co ty, natomiast u mnie dodatkowo się wiesza system i zaraz będę robiła format.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam format i zainstalowałam win 7 - gierka się nie zacina w żaden sposób i drzewa wyglądają jak powinny.
Czy wgrywasz aktualizacje windowsa? |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W viście format pomaga naprawia błąd
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mam podoby problem tylko ze zrobilo mi sie to od jakiegos czasu wczesniej wszystko dobrze chodzilo i tylko w podrozach a w miescie gra normalnie chodzi
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Moja siostra miała ten sam problem, więc sprawdziła, czy to tylko jedna rodzinka czy całe miasto i okazało się, że problem tkwi właśnie w Bridgeport. Poradziłam jej, aby zrobiła kopię rodziny, a następnie stworzyła nowe miasto i poskutkowało. Ostatnio jednak mówiła, że problem wrócił... Więc nie wiem, czy opłaca się cały czas powtarzać ten proces.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ehh, mam ten sam problem, ale jak dotąd gra zacinała się w Shang Simla po upływie mniej-więcej 3 dni.
Czy naprawdę nie ma innej opcji niż format? -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi pomogło przeniesienie rodziny do biblioteki rodzin a następnie usunięcie miasta w którym się znajdowali i wprowadzenie ich od nowa jako nową grę
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|