|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Up więcej niz 1 antywir na kompie to głupota! Nie masz wtedy ochorny.
Désignér - Masz możliwość pożyczenia od kogoś gry? Może wina leży po stronie płyty? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bez obaw, wiem co robię
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja również mam ten denerwujący problem prosze niech ktoś poradzi jak to naprawić bo nie da sie grac
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mogę jedynie potwierdzić że ten błąd jest na tyle poważny, że windows u mnie nie chciał się uruchomić. Jeszcze w biosie komputer się zawieszał.
![]() Puki co próbuję ponownie zainstalować tą instalkę co mam. Jeśli problem się powtórzy, będę zmuszona ściągnąć inną instalkę i sprawdzić na niej. Na wszelki wypadek zrobię kopię swoich osobistych plików, gdyby zaszła potrzeba formatowania dysku ![]() ps. Czy ktoś próbował z aktualizacjami do tej gry? ----Edit: Niestety, ale potwierdzam treści z internetu że reinstalacja wraz z usunięciem rejestrów nie pomaga. Ostatnio edytowane przez heroa : 06.08.2010 - 13:11 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 20
|
![]()
Nie, nie mam płyty. Gra jest ściągnięta z Internetu. Legalnie oczywiście.
Hmm, ten problem jest naprawdę uciążliwy. Co prawda po wywaleniu całego folderu Electronic Arts z Dokumentów, z grą jest chyba wszystko w porządku (nie sprawdzałem tego dokładnie), ale ta opcja nie wchodzi w rachubę. Muszę mieć wszystkie save'y. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|