![]() |
#72 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Ciekawy odcinek
![]() ![]() Podobają mi się opisy demonów. Widać, że się starasz ![]() No i Len wygląda całkiem, całkiem ![]() Czekam na kolejny odcinek ![]()
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
No,no cudownie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
|
![]()
Libby no Vorguś się bardzo wkurzył
![]() staram sie ale jestem słaba w opisach ![]() Dziękuje wszystkim za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Siostrzyczko jestem pod wrażeniem Twojego talentu. Nie spodziewałam się, że pojawi sie pani demon... Zaskoczyło mnie to.....
![]() P.S Kiedy kolejny odcinek ![]() ![]() Czekam buziaki :*:* |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Fajnie! Jakoś wydaje mi się krótki. Czy brakuje weny?? oby nie bo czekam na kolejna cześć.
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||
|
![]()
Podoba mi się ta akcja w parku.
Przeraził mnie opis śmierci tego Wilsona (aż ciary przechodzą ![]() Cienki ten Legion ![]() ![]() No to lecę: ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Z tej Pani demon to niezła lasencja... ale moim zdaniem Hooper to przystojniak...
![]() ![]() P.S Twoje FS mnie wciągneło i to strasznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
O ja... Ledwie przeczytałam, bo dzisiaj zdążyłam już przetrawić trzy książki (Toy Wars, Prawnik i Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam), ale jak mnie wciągnęło, to już wyjść nie mogłam ^^
Boskie, boskie, boskie ^^ Vorg jest mocny ^^ Co mam mówić? Pokażesz w którymś z odcinków diabła, prawda? I Debbie faktycznie jest śliczna, wygląda jak mieszanka Seleny Gomez i Hermiony Granger, i jeszcze ma coś swojego. To twój twór? Pozdrawiam i czekam na kolejną część ^^ Aki. |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
natalia wena jest ale opisy to moja słaba strona, lepiej się czuję pisząc dialogi
![]() wena jest więc pewnie szybko napisze kolejny odcinek ![]() Serale Legion jak dotąd łapał demony które były tylko namiastką tego co spotkało ich w parku ![]() Cieszę się, że podobała ci się akcja w parku, a za błędy się zaraz zabieram ![]() Madziulka21 jest mi niezmiernie miło, że wciągnęło cię to opowiadanko, dziękuje za komentarze słońce ![]() akinimo pokaże diabła i to już niebawem ![]() ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za komentarze ![]() I prosze, nie spamujcie, tylko piszcie na temat, to wszyscy na tym zyskamy ![]() Liv edit: Temat wyczyszczony. Uważajcie co piszecie.
Ostatnio edytowane przez Liv : 15.08.2010 - 11:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|