![]() |
#31 |
Reputacja: 14
|
![]()
Aha, przepraszam nie zauważyłem
![]() edit: Nie działa ![]() Ostatnio edytowane przez shan : 12.08.2010 - 12:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Shan dobrze wypakowałeś. Masz pliki plik d3dx9_31.dll oraz Resource.cfg tam, gdzie trzeba?
Ale w trybie kupowania w ogóle nie ma tego komputera, nie da się go postawić, czy w czym tkwi problem? |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie nie ma komputera w trybie kupowania, na Simach też nie ma menu Nraas.
Wśród tych wielu, wielu prób z różnymi wersjami moda w różnej lokalizacji, była jedna jedyna, gdy w trybie kupowania faktycznie pojawił się komputer Nraas, ale po ustawieniu go nie dało się na niego kliknąć i nic z nim zrobić... Nie pamiętam niestety, z którą wersją to było. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Wszystkie pliki są a mod nie działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Ja nie mam do kupienia żadnego komputera, po prostu jak klikam na sima mam tam opcję Master Controller i po rozwinięciu jej dużo innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Mi już skończyły się pomysły jak Wam pomóc, pozostał mi tylko jeden- zaktualizować grę do wersji 1.12, ponieważ czytałam, że z nią wersja moda v90 działa nienagannie.
|
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
kliknijcie na simie albo na jakim kolwiek komputerze i sprawdzcie czy jest opcja Master contoller czy cos takiego,powinia byc przy opcji zolta kropka,jezeli opcja jest to znaczy,ze mod dziala
|
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Jeśli nie masz w Mods plików DBC, to jej nie potrzebujesz, ja mam, więc musiałam edytować Resource, żeby czytał takie pliki.
ilona, no właśnie u mnie na Simach nie ma menu Nraas. Trudno, obędę się, i tak raczej nie ułatwiam sobie gry, ale lubiłam ten mod za szybką zmianę aktywnej rodziny bez utraty obietnic i wyposażenia, przydawało się, gdy w tym samym mieście grałam więcej niż jedną rodziną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
jest aktualizacja tego moda,może teraz będzie Wam działał
http://ts3.tscexchange.com/index.php...c&topic=4219.0 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |