![]() |
#101 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nieeeeee....
Simka ma zbyt chudą twarz, trójkątny podbródek, brzydkie oczy, spiczasty nos, okropne okulary, kiepską fryzurę, maxisowe brwi. Nie podoba mi się ![]() 3/10 |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Prezentacja jest świetna
![]() Simka nie jest może jakaś cudowna, ale podoba mi się ta 'oryginalność' ^^ Jest taka inna niż wszystkie ![]() |
![]() |
#103 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sherlock- właśnie ta simka jest inna, bowiem nie chciałam robić kolejnego wytapetowanego, ideału.
#104 |
|
![]()
nic tu nie widać, dopiero po jakimś czasie zorientowałam się o co chodzi w prezentacji, simka nieco maxisowa, poza tym nie widać zbyt dobrze twarzy
|
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
porazka.
byla na plazy w szpilkach, dzinsach czy jak tam i eleganckiej koszuli? to sie w ogole nie trzyma kupy. Nysia juz wspomniala o wszystkich wadach simki. do tego ta fryzura jest oblesna. |
![]() |
#106 |
|
![]()
A mnie się ta ostatnia simka podoba, nie wiem czemu, ale jest taka wyjątkowa
![]() Prezentacja ciekawa, zresztą jak wszystkie, wychodzą ci świetnie ![]() Jedyne co mnie razi w tej simce to brwi, nie przepadam za tymi maxisowymi tworami, ze tak to nazwę ![]() ogólnie 9/10 ^^
![]() |
#107 |
|
![]()
dzięki rudzielec, ale także za wszystkie negatywne komentarze, które również przyjmuje
#108 |
|
![]()
Hej! Mam nadzieje, że ta simka, a konkretnie Rebecca pozwoli dłużej na siebie patrzeć niż poprzednia simka.
![]() [IMG]http://i35.************/15pmo9z.jpg[/IMG]
[IMG]http://i34.************/2h5u2wg.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.************/33ze52f.jpg[/IMG]
... Ostatnio edytowane przez Avonlea : 05.09.2010 - 20:03 |
![]() |
![]() |
#109 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Pozwoli, pozwoli
![]() Nosek trochę zbyt spiczasty i usta nieproporcjonalne ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
nooo, duza poprawa.
niestety wciaz jest do bani, miedzy innymi te denne napisy, blagam wyrzuc je. co do prezentacji tez mi rece opadaja. z tego co widze to na pierwszym zdjeciu simka ma okropne ubranie :I do tego ta fryzura jest obrzydliwa i wlasciwie nic do siebie tu nie pasuje. z makijazem jest to samo. makijaz to nie kredka, tusz, szminka, puder i bowiecojeszcze. istnieja juz w internecie dodatki, ktore urozmaicaja simke, nie wiem naprzyklad jakies pieprzyki, albo nalitoscboska, lepsza szminka, bo to co ona ma na ustach(wiem, ze nie jest ona Twojego wykonania) to wyglada mi na amatorska prace(no chyba, ze wszystkie takie blyszczyki sa to wybacz, ale nie uzywam blyszczykow w simsach). mysle, ze powinnas zrezygnowac z blyszczykow i klas takie suche pomadki(sa w internecie, chetnie podam linka). no i sie rozpisalam, jak zwykle. mysle, ze powinnas popracowac nad prezentacja i nad wykonczeniem simki, bo poki co jest zle, ale tez nie najgorzej. powodzenia w dalszej pracy. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|