![]() |
#212 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mój pierwszy to CPR. Bardzo mi się spodobał i nadal tak jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
Ale pierwszy który kupiłam czy pierwszy który miałam? Bo pierwszy który miałam to Na studiach pożyczone od koleżanki, a kupiony to Zwierzaki ; )
|
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
OŻ, dostałam od wujka, bo byłam smutna
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na Studiach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
Ja mój 1 dodatek to czas wolny dostałam razem z gra (oddzielne pudelka) 1 raz zainstalowałam bez dodatku a potem z nim wdech mi zabrało w piersiach gdy 1 raz zagrałam. Jest wyjątkowy nie dlatego że dostaje się wiele rzeczy ale dlatego ze jest z Anglii i dlatego ze jest od mojej siostry... mile ze zrobiła coś takiego. Potem uzależniłam się od simsów i nakupowałam następne dodatki xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
"Na Studiach" lub "Nocne Życie", już dokładnie nie pamiętam, bo było to sporo czasu temu.
|
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
Pierwszy mój dodatek:Cztery Pory Roku (dostałam razem z podstawką),drugi Zwierzaki.Na razie nie mam więcej,bo jestem początkująca.Dwa dodatki starczą mi na dłuuugo.A gdy już zdecyduję się na kolejny,to jaki byście mi polecili? ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja bym ci poleciła dodatek Na studiach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
Moje:
1-Na Studiach 2-Osiedlowe Życie 3-Podróże 4-Nocne Życie 5-Zwierzaki 6-Cztery Pory Roku 7-Własny Biznez 8-Czas Wolny ![]() A Może Akcesoria: 1-Moda Z H&M 2-Rozrywka Rodzinna 3-Kuchnia I Łazienka 4-I Dostałam kilka dni temu Szyk i Elegancję ![]()
mod edit: nieregulaminowa sygna. Ostatnio edytowane przez DiamentowaSimka : 13.06.2011 - 17:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|