![]() |
#451 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() i spokojnie na wszystko przyjdzie czas xD ![]() Cytat:
![]() przepraszam Cię za kolejną scenę, ostatnio mam zajawkę na coś takiego, obiecuję się uspokoić na jakiś czas (tylko nie wiem ile to będzie trwało ![]() Dzięki za komentarz mimo złego humoru, może chociaż trochę Cię rozweselę tym bonusem dzisiaj ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#452 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Odcinek jak zwykle świetny. Szykuję gwoździarkę na Gabriela
![]() ![]() ![]() Mówisz, że nie pozwolisz Alii i Colinowi ![]() Co do scen mi one nie przeszkadzają ![]() ![]() Colin... kurczę, zrobiłaś z niego takie ciacho ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chcę już nowy odcinek ![]()
![]() |
#453 |
Guest
|
![]()
Mi jak zawsze odcinek się podobał
![]() Lubisz tak nas trzymać w napięciu ![]() I fajnie by było jak by odcinek był szybko ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Guest
|
![]()
ZATŁUKĘ CIĘ! UMRZESZ MARNIE!
Zaczyna się wrzesień, jutro mam najgorsze lekcje a Ty jeszcze dobijasz Mei i Marco! Ty Zua! ![]() Jestem ciekawa, czy Colin i Alia będą razem. Nawet sama nie wiem, jakbym wolała ![]() No dobra, jeszcze później napiszę coś. Wiesz, że mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |||
Guest
|
![]()
Serce raduje się, kiedy ten paseczek od przewijania strony jest taki maleńki. xD
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podsumowując, podobało mi się. Nic bardziej konstruktywnego chyba tym razem nie powiem. Łepek Lunię boli. xD W każdym razie czekam na kolejne odcinki. I tak - napięcie, to ci się zbudować udało. |
|||
![]() |
![]() |
#456 | |
|
![]() Cytat:
![]() No Ale Alia z Colinem troszkę to wynagrodziła... ;>>. Ogólnie odcinek świetny. ![]()
![]() |
![]() |
#457 |
|
![]()
Libby no nie mogłabym pozbawić dzieci tej uroczej pary, aż taką sadystką nie jestem
![]() Wiem co Colin obiecał Alii, wiem :> no ale fakt, teraz na to nastroju nie będzie ![]() Co do samego Colina to nie spodziewałam się że może mi wyjść taki ciastuch ![]() Ale to miłe, że jednak mi sie udało niach niach :> natalia no lubię trzymać, lubię ![]() ![]() ![]() bubelek jak mnie utłuczesz to nie dowiesz się co dalej ![]() i nie zobaczysz się gościnnie w odcinkuFantastycznej Czwórki... ![]() Panna Lu w następnym odcinku paseczek od przewijania strony będzie baaardzo cieniutki ![]() czekoladko siostro ty moja ![]() bo jeśli chcesz to nie wolno mnie zabijać ![]() Lubi sie sceny z Colinem? :> specjalnie dla Ciebie na urodziny dostaniesz z nim fotę ![]() Dzięki za komentarze ^^
![]() |
![]() |
#458 |
|
![]()
No dobrze ,dobrze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#459 |
|
![]()
Ło kurczę, rzeczywiście napięcie jest niezłe.
I pewnie już Ci to wiele osób pisało, że masz niewiarygodny talent do robienia zdjęć. Są tak cudne, że nie mogę się napatrzeć! Z niecierpliwością czekam na następny odcinek! |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
|
![]()
czekoladko nie wolno Marco bić torebką, ja Ci dam (niegrzeczna siostra!
![]() zumzool dziękuję ![]() w sumie przez te śliczne foty teraz jestem zawalona robotą ![]() mam tyle zamówień, że głowa mała xD no ale ja tak lubię szerze mówiąc ^^ dzięki za komentarz ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 53 (0 użytkownik(ów) i 53 gości) | |
|
|