![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jesteście wielkie.!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Padłam. Nie reanimować.
Trzeba założyć temat w fanklubie, kto powinien być najmroczniejszym ciachem ^^ Ładną mnie zrobiłaś ![]() Ale za mnie lizus xDDD Jak przeczytam komentarze to dokończę ![]() Edit: hm.. moja bluzka jest boska. Dopiero teraz to zauważyłam! ![]() Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 02.09.2010 - 21:59 |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Mwahahahah xdd
Nie, hymn Fanstastycznej Czwórki wymiata xdd Masakra xdd Hah, dzięki, znów się śmieję ^^ Zdążyłam się już dzisiaj porządnie wkurzyć, niemal rozpłakać, zamilknąć, obrazić się, a teraz znów zaciesz ; D Ale Marco i Vincuś powinni poważniej zostać ukarani za takie zniknięcie <diabelski_śmiech> |
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]()
Searle Bubelek faktycznie zadebiutował nieźle
![]() A Fanklub Libby to nie głupi pomysł, w końcu Chrupek też go ma ![]() ![]() ![]() Panna Lu mam nadzieję, że już przeszła śmiechawa ![]() Czekoladko no jak podoba Ci się mina Marco to mogę Ci jeszcze podesłać z nim fotę ![]() (o ile nie będzie Cię trzeba reanimować po tych z Colinem xD) Bubelek jesteś ładna to tu też musiałaś być ładna ![]() podoba Ci się bluzka mówisz? w następnej części będziesz mieć jeszcze ładniejszą ![]() akinimo Marco i Vincuś będą porządnie ukarani... w tej kolejnej części podzielą los Dantego xD więcej nie zdradzę... mwahahahahahah... <diabelski śmiech> ![]()
![]() |
![]() |
#195 | ||
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
"-Przepraszam za te krzyki na korytarzu, ale muszę zachować pozory twardej laski. W końcu ja też tu rządzę!
- Nie przejmuj się piękna, wszystko zrozumiałem – mówiąc to, złapał ją za pośladek – Muszę dodać, że moja laska też już stwardniała więc chętnie przejdę do kolejnego punktu." Tym dialogiem masz u mnie wielkiego plusa! |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
Nikt Cię nie zabija!
![]() ![]() Pewnie że tak ![]() ![]() O tak! i nie tylko za to :> ![]() Chryzantem Złocisty wiedziałam, że ten moment najbardziej ci się spodoba ![]() EDIT: ja to w ogóle uwielbiam zboczone tematy... ![]() ![]() jedno takie opowiadanko mam napisane, koleżanka jak przeczytała to się nakręciła xD
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 03.09.2010 - 20:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Mnie też rozwaliło "Wycałuję wszędzie, gdzie zechcesz a nawet gdzie nie zechcesz"
![]()
![]() |
#199 |
|
![]()
Po fotach z Colinem trzeba było tylko reanimować moją reke która ucierpiała jak spadałam z krzesła xD. Ale dla Marco się mogę poświęcić
![]() ![]()
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Nowa czytelniczka! To jest świetne!
I Marco, i Vincent, i Leeeizarr. Dlaczego na prawdę nie ma takich mężczyzn?! Vipera wróciła, więc dalej będzie tworzyć FS z Tobą, rudzielcu? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|