![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cudowny dom z niezwykłym klimatem, ukazuje Twój wysublimowany gust i artystyczną naturę. Podoba mi się sposób w jaki rozpoczynasz prezentację, ten wstęp sprawia, że wspaniale się ogląda i odbiera projekt.
Mnie, jak zawsze zachwycają wnętrza w Twoim wykonaniu. Potrafisz w wyjątkowy sposób dobrać dekoracje, nadając wnętrzom ciepła i oryginalności. Gabinet Amelii pozwala nam odkryć kobiecą naturę i dziewczęcy urok, z pozoru chłodnej graficzki ![]() Jedyny minus jaki dostrzegam to to, o czym już wspomniano, a mianowicie nieszczęsny napis "Welcome". W moim odczuciu zupełnie zbędny, a wręcz irytujący. Projekt godny mistrza, jest swoistą "perełką" pośród wszystkich ostatnio prezentowanych. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Ja Ci tu chyba zaraz tyłek przetrzepię!
Jak można być niezadowolonym chociaż z najmniejszej rzeczy w tym domu! Zupełnie tego nie łapię... Bo dom jest niesamowity i... jeszcze raz niesamowity. Podsumowując: Jest niesamowicie niesamowity. ![]() Tak więc z czystym sumieniem i zdaniem niezgodnym z Twoim Marianie, daję 10/10. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 26
|
![]()
Wow, dom wygląda jak z jakiegoś katalogu - oczywiście, to duży plus. Ładna bryła, jeśli chodzi o wystrój wnętrz - w sumie przeszkadzają mi tylko te napisy WELCOME. Choć dla siebie wolałabym coś może nieco bardziej tradycyjnego... ale mogłabym w takim zamieszkać. Nie przeszkadzają mi dodatki z neta, zwłaszcza, że większość jest dość dobrej jakości. Moja ocena 9,9/10.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 21
|
![]()
Dom bardzo mi się podoba, ale w kilku miejscach zmieniłbym co nieco np. w kuchni zamiast tego czerwonego granitu położyłbym jakieś jasne, duże płytki. W sypialni wywaliłbym tą kanapę w paski i zamiast niej postawiłbym tam fotel i mały stolik zamiast czerwonej, świecącej kostki. Jest też dużo innych mniejszych niedociągnięć, ale po za tym jest bardzo dobrze. Dom oceniam na 9/10.
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
dżizas chrajst, jak na mój gust, rozpieszczasz moje oczy
![]() zayebist jadalnia i gabinet [mimo różu], tylko pobrać ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
ŚLIIIIICZNIE! Wszystko idealnie do siebie dopasowane, stapia się ze sobą, bez przepychu, schludnie i z klasą. Jedynie sypialnia mi się nie podoba, jest za prosta, pusta i taka bez szału. Ale reszta - 10-10 : )
|
![]() |
#17 |
|
![]()
Ahhhh... jak ja uwielbiam twoje domy. Każy jest w jakis sposób inny od poprzedniego. Ten jest taki realistyczny, nowoczesny i jednocześnie elegancki. Oczywiście ze szczyptą (a nawet więcej) luksusu. Podziwiam go za dopracowanie szczegółów, piekny ogród (jak zwykle) i perfekcyjne wnętrza.
Jedyne co mi nie pasuje to napis WELCOME na ścianach. Chyba lepsze byłyby jakieś nowoczesne obrazy. Ocena: 9,9/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Bryła i ogród jest fantastyczna.Nie podoba mi się kanapa w sypialni i ten stolik z Nocnego życia są takie sztuczne .8/10
#19 |
Guest
|
![]()
Marian! Na Litość Boską! Ty jak gruchniesz projektem to aż mi się laptop wyłączył z wrażenia!
![]() Świetna praca! Miło tak sobie zawiesić oko na czymś tak przejrzystym, gustownym i dopracowanym (zwłaszcza jak się samej nie może od DAWNA projektować). Ja bym dała w gabinecie na podłogę surowe drewno dla kontrastu (bez szklistej powłoki), ale to tylko ja i moje powariowane gusta. ![]() Naprawdę Marian, trzymasz formę i za każdym razem udowadniasz, że masz Wielki Talent. Brawo! ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Zgadza się. Najbardziej mi się podoba ogród a zwłaszcza te drzewka między kamyczkami
![]() No i trochę po przyjrzeniu się jakoś gabinet Ameli odstaje od reszty. Chodzi o te kolory ścian ![]() Także 8.5/10 Ostatnio edytowane przez Probs : 10.12.2010 - 15:40 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|