|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
ZbuntowanaCóreczka no nie zabierze...
w komentarzach poniżej składają się już na trumnę, na wypadek gdybym wywinęła jakiś numer he he xDKathySelden no powiedzmy, że to z tym zabójstwem mi wyszło aczkolwiek na początku planowałam, że to Marco poćwiartuje Gabrysia na kawałeczki (sposób w jaki miał się wywinąć zostawię dla siebie tymczasem wyszło inaczej ^^ Co do tej historii o której napisałaś to powiem Ci, że najpierw Mei miała się obronić przed Gabrielem ale... hmm z racji, że przedłużyłam FS (gdybym pisała je normalnie, to pewnie już by się skończyło ) postanowiłam trochę podkręcić akcję. Na pewno nie jest to nic przyjemnego, kiedy mężczyzna gwałci kobietę, ale musiałam wplątać ten wątek tutaj, gdyż idealnie przedłużał mi akcję ![]() yaoi fan miało być tak, że Marco wykręcił rękę Dantego (tą rękę w której Dante trzymał broń ) i w trakcie tej szamotaniny, pistolet Dantusia ( ) wystrzelił mu prosto w stopę potem blondyn upuścił broń, gdy poczuł ból o coś takiego, mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś xDbubel-96 chciałabyś żeby jutro był następny odcinek xD najpierw trzeba go napisać ![]() wiem że OBIECAŁAM masakrę, ale moja głowa nie chciała ze mną współpracować :< jakoś Ci to wynagrodzę bubelku ![]() Panna_Lu z tymi zdjęciami, to mam teraz ogólnie pewien problem i podejrzewam, że to nie była wina Twojego internetu O.o serwer na który wgrywałam foty, nie przyjmuje już zdjęć, przez co niektóre mogły Ci się nie wyświetlać :< Odcinek jest pociapany, masz rację. A to dlatego, iż koniecznie chciałam wam go dzisiaj wystawić. Czekaliście cierpliwie tyle czasu, a pisałam go późno w nocy (jak wiesz ) i dlatego wyszło jak wyszło.Sporo niedociągnięć eh... nie miałam czasu by sprawdzić tekst :< Ale na szczęście są jeszcze osoby, którym chce to się robić za mnie (takie jak Ty za co serdecznie dziękuję ![]() A co do tych drzew na zdjęciu, to one nie lewitują w powietrzu wyszło tak dlatego, bo są to drzewka które wstawia się w otoczeniu i na podglądzie w parceli nie wygląda to już tak ciekawie ![]() Sophie123 następny w przyszłym tygodniu ![]() Libby no wytknęli już mi co trzeba (chwała im za to! ) ja kompletnie nie miałam czasu, żeby to poprawić a z tym czasem, na pewno poprawię ![]() Siekiera była już blisko kolana xD na początku chciałam obciąć Gabrielowi nogę, ale Marco wyszedłby na sadystę ![]() Co do Emanuelle to Ty doskonale wiesz po co ją tu wprowadziłam xD Co do Mei... to fakt, zdradzę tylko tyle, że odbije się to na jej związku z Marco. W jaki sposób, to już zachowam dla siebie ![]() Co do Alii i Colina to jeszcze sporo się wydarzy I nie tylko Ty byś go chciała dla siebie na własność ![]() ![]() ![]() Gold_Chocolate Ty zawsze mi słodzisz w końcu nie bez powodu masz w nicku "czekolada" ![]() No nieźle, nieźle, co ja się tutaj dowiaduję xD Popiera się Alię taaa? ![]() Co do trumny to możecie zaprzestać składek będzie coś lepszego xDD Ale nic nie powiem <zamyka usta na kłódkę i wyrzuca klucz> ![]() Vipera hah wiedziałam, że simka ładniejsza co do komentarza to spoko wiem, że poprawianie tekstów nie jest łatwą sprawą Zaraz zabieram się za "czyszczenie odcinka z szajsu" ( ![]() ![]() )simsomanka30 nie ma za co dziękować ale jest mi miło, że się podobało ^^A co do zdjęć, to myślę, że teraz już nie będzie z nimi problemów ![]() Dzięki za liczne komentarze dziewczyny
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|