![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Zmienić na starsze? A nie uaktualnić? Bo mam ten sam problem co Jin. tylko na większą skalę...wgl przy kupowaniu. I ogółem smisy chodzą wolniej co mnie bardzo irytuje. To się stało po reinstalacji komputera. Z racji tego, że byłam u rodziny która ma szybki internet uaktualniłam sobie cały komputer ( około 100 aktualizacji !! ) i teraz często pojawiają mi się trójkąty, w lustrze podczas tworzenia sima pojawiają się niebieskie piksele i w najmniej oczekiwanym momencie gra się wyłącza. Nie wiem co robić, bo tak nie da się grać.Mimo, że zmienię ustawienia grafy na najniższą to i tak nic się nie zmienia. Dodam tylko, że przed reinstalacją gdy miałam zainstalowane podróże ,wszystko było ok. Po reinstalacji, mam teraz podstawę i karierę oryginalne i pojawiają się te piksele. Wiem tylko, że to na pewno nie wina gry.
Karta graficzna to Nvidia GeForce 8600 GTS 256 mb , 1G RAM , procesor AMD Athlon Dual Core 5050e 1,85 GHz, Windows XP, service pack 3.0, Z góry dziękuję za odpowiedź Edit: O pojawił się kolejny błąd kiedy zapisywałam grę ,,Wystąpił niespodziewany błąd podczas zapisu. Kod błędu 15. Więcej szczegółów znajdziesz w pliku Przeczytaj" no i oczywiście grafika ...nie do opisania...same piksele ...jakieś okna na całym pulpicie ...masakra ! Edit: Problem rozwiązany. Otóż, tak jak wyżej doradzono, musiałam zmienić sterowniki na starsze. Najwidoczniej po gruntownej aktualizacji kompa, coś stało się z sterownikiem graficznym. Naszczęście po odinstalowaniu zaktualizowanego sterownika, i zainstalowaniu tego z płyty od karty graficznej wszystko jest Ok. Tylko muszę dokupić jeszcze 1GB RAMu bo gra muli, w szczególności w mieście. Ale czego mogę się spodziewać, mając tylko 1GB RAMu ,a patrząc AIDĄ ,sam system (Xp) zużywa ponad połowę. A kiedy gram to nieużywanej pamięci zostaje tylko kilka megabajtów. Ostatnio edytowane przez Decode95 : 25.09.2010 - 22:20 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|