![]() |
#582 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jesteś martwa za to.! O nieee. Tortury masz zapewnione! No to ci na sucho nie ujdzie.!
![]() Ogólnie odcinek fajny ![]() ![]() Nie będę już o tej niby-piękności nic pisać... wkurza mnie i tyle ![]() A i oczywiście kategorycznie... to się nie może tak skończyć! ![]() ![]()
![]() |
#583 |
Reputacja: 14
|
![]()
Przeczytałem część drugą, trzecią postaram się w najbliższym czasie
![]() Świetnie wymyśliłaś z tą masakrą (chociaż spodziewałem się, że to Marco go zabije ![]() ![]() Liczbowo: 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |||||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Emanuelle nie będzie szukała sposobu by uwieźć Marco, a Mei, nie będzie miała powodu być wyżyć się na Emanuelle ![]() wiem, że wiele to nie wnosi do waszej wiedzy na temat następnego odcinka, no ale zawsze coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do sceny z Colinem i Alią, to jak ją pisałam, ogólnie miałam kupę śmiechu ![]() Najbardziej mi się jednak podobało, jak on do niej tak poważnie a ta z uśmiechem na ustach: "kanapeczkę?" ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do odcinka, to właśnie chciałam, żeby Marco miał czyste ręce ![]() na początku chciałam zrobić z niego sadystę i poćwiartować Gabriela na kawałki (za dużo się naoglądałam "Miasteczka Twin Peaks" ![]() ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za liczne komentarze! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą ciekawa jestem, co kombinujesz z Alią i Colinem w kolejnym odcinku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#586 |
Guest
|
![]()
No no no... Emanuelle może nie jest taka zła. A Li Mei mnie zawiodła, no przecież co Marco takiego zrobił że ta kobieta od niego odchodzi? Oczywiście czekam na następny.
|
![]() |
![]() |
#587 |
|
![]()
Ale odchodzi chyba w sensie że umiera o.O(nie wiem to tylko moje wymysły).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Guest
|
![]()
Żeby nic się nie stało Li
![]() Czekam z niecierpliwością na następny odcinek. |
![]() |
![]() |
#589 |
Guest
|
![]()
Eee ta Esmeralda jakaś taka podejrzana troszkę. Nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie irytuje.
Co do Mei, wątpię, aby to ona napisała tego smsa. Esmeralda nie mogła go wtedy napisać, bo była pod prysznicem i telefon by jej zamókł ![]() ![]() ![]() Colin i Alia... ten wątek mnie rozbraja ![]() ![]() Czekam na następny odcinek i aż mnie łapka na myszce świerzbi, żeby co chwile wchodzić i sprawdzać czy już jest ![]() Edit: toż to Emanuelle, a ja się Esmeraldy czepiłam ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
|
![]()
Marco też, ale bardziej Colin i Alia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |