|
![]() |
#1 |
Reputacja: 26
|
![]()
No, nareszcie! Rudzielcu, zgadłaś! (Może trochę słabo mi wyszedł... no, ale...) Spodziewajcie się mhrrocznej prezentacji dzisiaj po południu, albo pod wieczór.
Modów i adminów uprzejmie proszę o wybaczenie, że znowu piszę post pod postem. Nie wynika to z chęci "nabicia sobie licznika", chcę po prostu, aby zauważono ruch w tym temacie... i to, że publikuję nowe zdjęcia. No dobrze, na początek parę zdjęć pewnej panny. ![]() Zrobiłam ją kiedyś z nudów. Nie myślałam, że kiedyś ją wstawię na forum. Potem jednak zaangażowałam ją do sesji z Bélą. Oczywiście, została do niej ucharakteryzowana, to jest wersja "surowa". ![]() ![]() ![]() To tyle, jeśli chodzi o samą Jane. Teraz coś ciekawszego. Słuchajcie, słuchajcie, użytkownicy forum! Dla własnego dobra osoby bardziej wrażliwe powinny teraz opuścić ten temat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No. Mam nadzieję, że sesja Wam się spodoba. Dodam jeszcze zdjęcie, na którym się opierałam przy tworzeniu Béli Lugosi'ego. ![]() To, że oświetlenie na jednym ze zdjęć różni się od tego oświetlenia na pozostałych zdjęciach, jest celowe.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 23.07.2011 - 11:06 |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|