![]() |
#622 |
Guest
|
![]()
Z tego co wnioskuję chodziło o zabawę w chowanego
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Reputacja: 10
|
![]()
@offftop nie spamuj
no i się stalo.mam wrażenie że teraz będzie mi się nudzilo to czytając.A co się Marco stalo? 10/10
![]() |
#624 | ||||||||||||||
|
![]()
O jezu, ile komentarzy
![]() Nie ma mnie chwilę a tu dwie strony się nazbierało ![]() Już odpowiadam ![]() Cytat:
![]() Colin (jak napisała Libby) jest 7 lat starszy od Alii, a ją kręcą starsi panowie ![]() (starsi czyt. w wieku Colina ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do postaci, to będziesz musiał poczekać, jak przeniosę grę na inny komputer, bo chwilowo moja gra ma ze mną kosę i jak je teraz wyciągne do warsztatu to szlag ją całkowicie trafi (czyt. nie będzie działać) A ogólnie mówiąc, to mogę wysłać Alię i Mei ![]() Cytat:
![]() Wiem jaką różnicę robi "prawie" ![]() (to tak jakbyś na małego ptaszka powiedział, że jest PRAWIE duży xD) Cytat:
![]() Jak już mówiłam brzuszka nie będzie! proszę mi tu plotek nie rozsiewać xD Cytat:
![]() Więc jeśli chodzi o matkę Mei, to zauważ, że ona siedzi tam tylko dwa dni ![]() ![]() Jeśli chodzi o Twoje drugie pytanie, to do tego całego Thomasa Lamberta jedzie się dobre kilka godzin, a nie zdecydowali się wrócić, gdyż nie mieliby wtedy pewności czy wujaszek Dantego przyjechałby w piątek. No i jest coś jeszcze, chcą wrócić z tym mężczyzną bo muszą usadzić blondyna tak, żeby się niczego nie spodziewał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Masz rację co do Marco, rozlał się, zrobił się taki "nie męski", że tak to nazwę, ale mi właśnie o to chodziło. A że gdzieś musi tkwić przyczyna jego zachowania, więc postanowiłam to powiązać z kolejnym odcinkiem i wyjaśnić ![]() No i nie będzie żadnej odmiany i bara-bara z panią E. za plecami Mei... ![]() Co do sceny z Alią, to właśnie dziwie się, że wszyscy się tak kryją ze skomentowaniem jej ![]() ![]() A pani E. jest całkiem w porządku, co Wy od niej chcecie? ![]() Cytat:
![]() Noo... Alia uparła się i dopięła swego ![]() ![]() Marco faktycznie przedziwnie wygląda, rzuca sie w oczy ![]() Libby tez to zauważyła ^^ He he, ja tez lubię tą galaretkę ![]() Cytat:
![]() ![]() I dobrze, że nareszcie masz neta dziewko ![]() Cytat:
![]() Moja wola nie jest wcale taka zła, jeszcze się przekonacie ![]() No a co do Alii to nie robi jej różnicy, bo Colin ją kręci ![]() zresztą zobaczycie jak bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Po drugie: Ona już wie czego chce, tylko ja wam tego nie napisałam xD Po trzecie: Czemu zemdlał? A napiszę w następnym odcinku nie będę taka! ![]() No i już tłumaczę pytanie: Co Alia powiedziała Colinowi? ![]() Cytat:
![]() A jak nie wyjaśnione to napiszę: Alia chciała, żeby Colin poszedł z nią do łóżka ![]() Cytat:
![]() A sprawa z Marco wyjaśni się w następnym odcinku ![]() NO I JAK NAPISAŁA VIOLET: NIE SPAMUJCIE! piszcie tylko na temat, proszę was, dla waszego własnego dobra ![]() Dziękuję za liczne komentarze a co do następnego odcinka, to raczej poniedziałek, wtorek lub niestety później ![]() Simsy mi się wyłączają i nie mam w tej chwili możliwości ich naprawy, a co za tym idzie: zrobienia zdjęć. Więc musicie być cierpliwi.
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
|
![]()
Znów opóźniona.... No więc komentować chyba nie musze bo jak zwykle jest świetnie. Mam tylko nadzieje, że sie teraz Marco nie obudzi w łóżku Emanuelle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | ||
|
![]()
Miałaś rudzielcu rację: nadrobiłam, zanim wstawiłaś kolejny odcinek
![]() W końcu Alia przespała się z Colinem. Nie chciałam tego, ale miałam dość tej zabawy w kotka i myszkę. Życzę Alii by żałowała swojej decyzji ![]() Mei jest jakaś nienormalna - żeby zrywać przez sms'a. Niech ja Takeda kopnie w tyłek i weźmie się za Em. (wcale nie jest taka zła, jak ja na początku odebrałam). No i zarąbiście ciekawy wątek z tym omdleniem Marco. Swoim zwyczajem poprawiam literówki: Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
|
![]()
Wow.Nie interesowałam się żadnym FS,ale gdy zaczęłam czytać twoje nie mogłam się opanować i przeczytałam od początku do końca
![]() Założę się,że dziś w nocy przyśni mi się coś z tym FS związanego; ) No i wielki +za zdjęcia.Simy wyglądają,jak żywi ludzie.Ja bym tak nigdy nie umiała.No nic,raczej nie rozgryzę,tych"ludzkich"zachowań i nadal bd się zastanawiać jak ty robisz ,że stoją i robią inne rzeczy jak ludzie. ![]()
![]() |
![]() |
#628 |
|
![]()
em to kiedy next?
![]()
![]() |
#629 |
|