|
|
Zobacz wyniki ankiety: Która praca jest najlepsza? | |||
praca nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 6.25% |
praca nr 2 |
10 | 31.25% |
praca nr 3 |
15 | 46.88% |
praca nr 4 |
5 | 15.63% |
G³osuj±cych: 32. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
a ja nie zakoncze dyskusji, bo zarzucacie mi niekompetencje.
nie jestem wrozka. nie wiedzialam, kto sie bedzie udzielac, a kto nie. tak samo nie wiedzialam, czy ktos jest "dobry" czy nie - nie znam wszystkich, ktorzy sie zglosili. nie sledze simek, domow. dobralam grupy na zasadzie tego, jakie macie gry i jakie umiejetnosci SAMI ZADEKLAROWALISCIE! poza tym pytalam w rzezni, czy ma sie odbyc losowanie czy tez przydzielic osoby zgodnie z ich deklaracja do danej druzyny - o zgrozo, wszyscy byli za tym, aby uwzglednic wasze zyczenie! a nagle sie dowiaduje, ze jestem niesprawiedliwa, faworyzuje innych. fajnie. coraz bardziej sklaniam sie, aby zrobic lacznie cztery zadania i koniec. mam dosyc tych pretensji, gdy zawsze staram sie isc wam na reke, a co poniektorzy nawet nie byli laskawi odpisac na moje pytanie w temacie z 3 zadaniem. rewelka. |
|
![]() |
#42 |
Sk±d: クラクフ
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Tylko ¿e w jak to nazwa³e¶ grupie "wipóf" ci±gle s± k³ótnie, niedopracowania, i niemi³o siê pracuje , wiêc cieszcie siê, ¿e macie grupy które niekoniecznie wygrywaj±, ale maj± z tego dobr± zabawe. Ja mimo grupy jak± mam staram siê bawiæ dobrze i nie k³óciæ, nie zale¿y mi na wygranej. I jak ju¿ kto¶ napisa³, w ka¿dej grupie jest kto¶ który ma jaki¶ talent.
#43 |
Guest
|
![]()
To ¿e niby grupa wody, to grupa vipów ?
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Z dru¿yny "ogieñ" odchodzi Marian..., a na to miejsce przychodzi Starlight.
|
![]() |
|
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|