Wróæ   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum > Cztery ¯ywio³y
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Która praca jest najlepsza?
praca nr 1 2 6.25%
praca nr 2 10 31.25%
praca nr 3 15 46.88%
praca nr 4 5 15.63%
G³osuj±cych: 32. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Zamkniêty Temat

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 21.10.2010, 18:24   #41
lithium
Guest

Domy¶lnie Odp: Zadanie nr 2 - g³osowanie

a ja nie zakoncze dyskusji, bo zarzucacie mi niekompetencje.
nie jestem wrozka. nie wiedzialam, kto sie bedzie udzielac, a kto nie. tak samo nie wiedzialam, czy ktos jest "dobry" czy nie - nie znam wszystkich, ktorzy sie zglosili. nie sledze simek, domow. dobralam grupy na zasadzie tego, jakie macie gry i jakie umiejetnosci SAMI ZADEKLAROWALISCIE! poza tym pytalam w rzezni, czy ma sie odbyc losowanie czy tez przydzielic osoby zgodnie z ich deklaracja do danej druzyny - o zgrozo, wszyscy byli za tym, aby uwzglednic wasze zyczenie!
a nagle sie dowiaduje, ze jestem niesprawiedliwa, faworyzuje innych. fajnie. coraz bardziej sklaniam sie, aby zrobic lacznie cztery zadania i koniec. mam dosyc tych pretensji, gdy zawsze staram sie isc wam na reke, a co poniektorzy nawet nie byli laskawi odpisac na moje pytanie w temacie z 3 zadaniem. rewelka.

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 21.10.2010, 19:19   #42
ddo bwayo

Sk±d: クラクフ
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10

Cytat:
Napisa³ Starlight Zobacz post
Chryz ma racjê - Grupy s± ¼le "z³o¿one" w Wodzie i Ziemi s± najlepsze osoby, a w innych grupach jest taka nie równo¶æ... Nastêpnym razem mam nadzieje, ¿e grupy "wipóf" nie bêdzie, uwa¿am to za niesprawiedliwe.

Ale gratulujê zwyciêzcy .
Tylko ¿e w jak to nazwa³e¶ grupie "wipóf" ci±gle s± k³ótnie, niedopracowania, i niemi³o siê pracuje , wiêc cieszcie siê, ¿e macie grupy które niekoniecznie wygrywaj±, ale maj± z tego dobr± zabawe. Ja mimo grupy jak± mam staram siê bawiæ dobrze i nie k³óciæ, nie zale¿y mi na wygranej. I jak ju¿ kto¶ napisa³, w ka¿dej grupie jest kto¶ który ma jaki¶ talent.
stare 21.10.2010, 19:21   #43
Mizia
Guest

To ¿e niby grupa wody, to grupa vipów ? u nas te¿ 2 osóbki w ogóle nie bior± udzia³u i jest jak jest, radzimy sobie, pomagamy, dobrze siê bawimy przede wszystkim.

stare 23.10.2010, 12:03   #44
lithium
Guest

Z dru¿yny "ogieñ" odchodzi Marian..., a na to miejsce przychodzi Starlight.

Zamkniêty Temat

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:12.