![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
no to ja przedstawie tu swój tasiemiec
![]() Narazie od reinstalki gram przeważnie tylko w Miłowie. A więc tak: Ćwir: Mortimer- ożenił się z Dina. Urodziła im sie córeczka Diana. Przed śmiercią pomagał żonie wychowywać jej siostrzeńca jak ich własnego syna oraz wyremontował strych zakładając sekretny naukowy pokoj za regałem. Umiera Kasandra- zaszła w ciąże z Donem. Po ślubie zdradził ja z Nina. Dariusz udzielił pomocy Kasandrze i wziął ją do siebie oferując pomoc w wychowaniu nienarodzonego dziecka. Ta z początku miała wyrzuty że nie bedzie wykorzystywać Dariusza ale w końcu on sie jej oświadczył, pobrali sie a.. bliźniaki! (natasza i Natan) urodziły sie już z nazwiskiem Dariusza. (Kasandra była początkowa załamana gdy dowiedziała się o bliźniakach gdyż było dla niej oczywiste, że nie może wymagać od Dariusza, że będzie wychowywał jej 2 dzieci we własnym domu. Bała się, że nie da sobie rady i będzie musiała się przeprowadzic, nie wiedziała czy da sobie rade finansowo itd. Dariusz jednak nie dał jej odejść). I dopiero wtedy się pobrali i urodzili się Natan i Natasza ![]() Aleksander- Zakochał sie w Lucynie Hak , która jeszcze jako dziecko poznał na przyjęciu u sąsiadów (wujostwo Lucyny- Przyjemniakowie ![]() narazie jedna rodzina ale jest jeszcze tego baaardzo dużooo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|