![]() |
#422 |
Reputacja: 10
|
![]()
A moim zdaniem: nie rób tego w pośpiechu, tylko dopieść go jeszcze po powrocie i dopiero wstaw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Guest
|
![]()
A ja mam gdzieś czy po porocie, czy nie. Daj do końca wakacji.
|
![]() |
![]() |
#424 |
|
![]()
@up: I otóż to, cały czas piszę, poprawiam i zmieniam a to wszystko tylko i wyłącznie po to, aby odcinek był jednym z tych lepszych
![]() A tak poza tym to co prawda dodatki z internetu mi się nie usunęły, jednak wszelkie rodziny z miasta owszem - całe szczęście mam wiele postaci w skrzyni simów, więc powoli zaczynam przywracać normalną formę mojemu plenerowi ;\ Reasumując: cisza.! ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]()
nie skomentowałam ostatniego odcinka :<
więc tak. był bardzo ciekawy, to postępowanie Iana... mam wrażenie, że dąży do czegoś głębszego, ale nie jestem wstanie sprecyzować czego. ów człowiek, którego Emma zna - niee, Troya wywaliłam już przy kwalifikacji wstępnej, bo byłoby zbyt przewidywalnie :> mimo to nie jestem wstanie wpaść na to, kim mógłby być. co prawda nasuwa mi się ten chłopak z tego wypadu, co były z Robin i z Cathy, nie mogę sobie przypomnieć imienia. ale nie wiem, jak mógłby być powiązany ze sprawą ![]() oczywiście życzę ci powodzenia w dalszym pisaniu i czekam z niecierpliwością na odcinek! :] |
![]() |
![]() |
#426 |
|
![]()
@up: Dzięki za komentarz a odpowiedź na to frustrujące pytanie otrzymasz już na dniach.
Postaram się cyknąć fotki i wystawić ( naprawdę długi ) odcinek już na dniach. Może nawet przed rozpoczęciem września, czyli dobrze wiadomo czego... ;| ;D Pozdrawiam, VOLT ![]()
![]() |
![]() |
#427 |
|
![]()
Dobra. Wczoraj wieczorem przeczytałam wszystkie odcinki. Szczerze mówiąc, aż tak mnie wkręciło. Tak więc masz nową fankę, która czeka na następny odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
|
![]()
@up; Okeej, to mnie jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, że jestem do duu.py
![]() ah, te liceum ![]() Wkurzylam sie na siebie, tj. odcinek jeszcze w tym tygodniu. Inaczej wytargajcie mnie za uszy. ... albo nie - sama to zrobie!
Ostatnio edytowane przez Liv : 20.10.2010 - 20:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]()
Volt. zbierz się do kupy i publikuj ten odcinek!
|
![]() |
![]() |
#430 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Zaraz Cię wytargamy za uszy!
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |