![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Siemanko, a więc w wyniku nie wiem czego nie mogę w "aktualnej" chwili zapisać gry(Mam zminimalizowane). Zadzwoniłem sobie ładnie pięknie po taksówkę aby jechać do sklepu po nowe ubranie. Taksówka podjechała, czas zaczął szybciej lecieć, taksówka wróciła i do miasta nie dojechałem. Od tej pory nie mogę ani zapisać gry, ani jej opuścić. Jeśli zamknę okno w procesach to stracę zapis, a zapis jest dla mnie troszeczkę ważny, ponieważ mój sim jest gotów wziąć ślub ze swoją wybranką. Co robić?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Reinstalka powinna pomóc. Wcześniej pamiętaj o skopiowaniu savów w bezpieczne miejsce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Autor przedostatniego postu pytał, jak zapisać grę, bo wydarzenia są dla niego ważne, a reinstalka spowoduje, że utraci to, co tam osiągnął (gotowość Sima do ożenku).
Ostatnio edytowane przez Rademenes_ : 24.10.2010 - 12:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@up: Ale jeśli wyłączy grę i skopiuje savy przed reinstalką to wszystkie 'zapisania' zostaną w grze. Po ponownej instalacji trzeba je tylko znów w wrzucić do EA Games.
![]() |
#5 | |
|
![]()
Zgadza się, ale jeśli wyjdzie z gry, to nie zapisze stanu obecnego (kiedy gra), tylko to, co wydarzyło się wcześniej. A chyba chodziło o zapisanie tego, co konkretnie w danym dniu zdarzyło się w grze, przed wyjazdem taksówką.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ale jeżeli pokierować odpowiednio grą po reinstalce to można doprowadzić do tego, że sim ponownie będzie gotowy wziąć ślub.
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|