|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Macie zboczoną służbę... Moja Pani lokaj raz kąpała się nago w basenie z moją parką... Jednak szybko doszła do wniosku, że to przegięcie i uciekła z basenu.
A oto piękna chwila, Ernest oświadcza się Elizie. Już są małżeństwem, tak na marginesie. ![]() Rodzina prawie w komplecie, brakuje Matiki. ![]() A tutaj Matika odrabia lekcje. Ma okropną fryzurę, ale nie umiem jej nic ładnego dobrać. ![]() Ściągnęłam raz do domu wampira, żeby go skasować, był ostatnim z listy w drugiej turze kasowania zawampirzonych sąsiadów. Niestety mieliście rację, że wracają. Nie chciało mi się wychodzić do edycji miasta i go po prostu zabiłam. Szkoda, że nie zrobiłam fotek. Wampir zrobił się cały czerwony tuż przed śmiercią, bardzo dziwne. No ale baaardzo śmieszne wydało mi się to, co Mroczny potem zrobił... Posprzątał po sobie..! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Oto moje screeny
![]() ![]() Miasto: ![]() ![]() ![]() A oto moje Simka ![]() Próbuje wysiąść z windy ![]() Lecę bo chcę ![]() ![]() Ok dałam radę ![]() ![]() ![]() Ahh te listy od fanów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Kolejna porcja fotek...
Podczas posiłku... Muszę wymienić te krzesła, są za wysokie i nie widać dobrze ludzi. ![]() ![]() Kapela w nowym składzie, pozbyłam się tych dwóch służących, teraz zespół nie nazywa się "Wyrzutki" tylko "Bardowie". Od lewej Matika (kotrabas), Jason (perkusja), Ernest (gitara elektryczna), Anastazja (klawisze) i Eliza (gitara akustyczna). ![]() A oto zdjęcia domu, to jeden z gotowych domów na małej wysepce na obrzeżach miasta. Podobał mi się ten dom z fotek jeszcze przed zakupem gry, ale przy takiej liczbie domowników musiałam chatę przebudować, i to solidnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Fajne zdjęcia, aż sama chciałabym mieć tą grę
![]() Te takie podziemia z kratami/więzieniami to jest wymysł gracza czy zrobione z dodatkiem? To serio są więzienia, w których da się więzić ludzi czy tak jak to było zwykle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Te kraty więzienne to dodatek z mts, jest taki zestaw więzienny. Całą piwnicę sama zbudowałam, w zasadzie to nie mam zdjęć tego domu takim, jakim go zastałam, to jest jeden z pustych domów, ja go przerobiłam. Ogólny jego zarys jest ten sam, ale dobudowałam dwa piętra. Ten dom oryginalnie nadawał się góra dla jednej parki. Taki niby kolos, a w ogóle nie był praktyczny. Ostatnio przebudowa maxistowskich domów to moje hobby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pyszna kolacja, mniam mniam
![]() ![]() Tak szczerze to nie wiem skąd wziął się Kosiarz pod studiem filmowym, bo nikt nie umierał, ale ok ;] |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No co, to biedny Mroczny miałby siedzieć tylko w zaświatach? Należy mu się chyba jakaś rozrywka... Może przyszedł potańczyć w Kujonie? Albo lepiej, przyszedł do Przybytku Walusia. Biorąc pod uwagę jakość przyrządzanych tam drinków, duże prawdopodobieństwo, że ktoś zszedłby z tego świata z powodu gwałtownego zatrucia pokarmowego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
to Ty jeszcze u Gieńka nie byłaś,tam to dopiero mają sikacze
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dzięki za ostrzeżenie, na pewno nie wyślę tam moich ludzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
no nikomu nie radzę chodzić do Gieńka,chyba że ktoś lubi takie żulernie
mój sim się zaciął podczas wychodzenia w windzie i spędził tam 12 godzin,niemal zdychając z pragnienia. (przy okazji się posikał,paparazzi mieli o czym pisać ;/ ) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|