|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Saheli019 bardzo ładne masz simki i te włoski ;D
A ostatnio zdziwiło mnie to, że gdy wybrałam się do baru "u Gieńka" było z dziesięć osób ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Vallentina : 09.01.2011 - 10:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Skąd wy ludzie macie takie fajne ciuchy i fryzury... No wiem, są w necie na różnych stronach, ale nigdy nic ciekawego nie znajduję. Mam rzeczy głównie z mts, a tam to raczej przeciętne są te gadżety do Simów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Obiecałem małą historyjkę więc dalej małą historykę
![]() Pewnego dnia w pewnej rodzinie przyszła smutna pora .Pora w której odeszła kochana matka i kochana żona ![]() ![]() Podczas żałoby w gronie rodziny przyszła śmierć aby zabrać duszę zmarłej kobiety na drugą stronę . ![]() Po tym jak odeszła jedna córka się nie pogodziła i postanowiła podjąć karierę łapacza duchów aby odnaleźć swoją matkę i sprowadzić ją z powrotem ![]() ![]() Po długich poszukiwaniach i wspinaniu się po szczeblach kariery znalazła duszę matki i sprowadziła ją z powrotem z czego cała rodzina się ucieszyła i teraz dusza matki pozostanie z nimi na zawsze ![]() ![]() Wiem że ta historyjka nie jest tak dobra jak wasze ![]() A tutaj kilka fotek z ciekawymi przypadkami ![]() ![]() To co się dzieje gdy odpalamy petardy w domu ![]() ![]() ![]() A tutaj córka jaka się urodziła i dojrzała do tego aby stać się nastolatką ale wyszła jakaś naprawdę dziwna nastolatka ![]() Ostatnio edytowane przez Artek89 : 08.01.2011 - 23:51 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 09.01.2011 - 09:08 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Proszę was bardzo,zmniejszajcie zdjęcia.A ty MaTi14191 przed linkiem daj [ IMG] a po linku [/ IMG].(bez spacji oczywiście)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kolejne fotki
Gdy Vanessa przyszła do domu o 1 w nocy Matthew się z nią pokłucił bo cały czas imprezowała,a potem z nią zerwał [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Vanessa bardzo to przeżywała [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Potem zaprosiła swojego dawnego przyjaciela [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Zaczeła się uczyć miksologi aby coś zarobić [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] A to jej pierwszy klijent [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Pierwszy pocałunek z panem Ashtonem na balkonie [IMG] ![]() Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
co to jest "klijent"?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Chodziło o Klienta
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Przepraszam, że zmieniam temat, chodzi mi o te nagrody jako osobistość. Niby moja simka je dostaje, ale nie ma ich w wyposażeniu, no po prostu nigdzie... Czy mogą one się gdzieś indziej znajdować czy to może błąd gry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
wyposażenie rodziny
|
![]() |
![]() |