|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musisz chyba wpisać kod TestingCheatsEnabled true, a potem BuyDebug on. Wtedy powinna się pojawić jakaś opcja, ale nie wiem na pewno, bo nie budowałam.przerabiałam żadnego klubu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Próbowałam instalować te patche, bo mnie te brakujące ryby denerwują. Ale nie da się u mnie zainstalować łaty do NA, 3.8.6. Wyskakuje błąd, znaleziono nieprawidłowy plik. Robiłam nawet reinstalkę tych akcesoriów, za nic nie zainstaluję tej łaty i koniec. Ale wszystkie inne patche zainstalowałam, jak nie było nowych ryb w akwarium z NA, tak nadal nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja miałam tak z Kariera,dlatego odinstalowałam K;SJ i PZ,zainstalowałam dodatek i zaktualizowałam bez problemów-każdy po kolei
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
może dlatego że nie masz tej łaty do NA właśnie
![]() ja uruchomię pierwszy raz na nowym kompie simsy,ciekawam czy nie będzie starych/nowych błędów... byle żeby działały nieco szybciej i płynniej.ładna grafika nie jest konieczna ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kurcze ale się wścieknę, jak po tym wszystkim nadal nie będzie tych przeklętych ryb!
Odinstalowałam tak jak radziła Ilona PZ, SzJ, K i NA. Po ponownej Instalacji NA nie dało się i tak zainstalować aktualki... Grzebanie w aktualkach dało mi więc tylko i wyłącznie nerwy, bo teraz muszę wszystko instalować od nowa. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 07.11.2010 - 16:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Gra ma mnóstwo bugów. Ja wygrałam potyczkę z łatkami, ale ryb z PZ i tak nie widać w akwarium z NA. Nie wiem co jest grane. Chciałabym wiedzieć dlaczego innym graczom ryby z PZ normalnie się wyświetlają w akwarium z NA, ale u mnie tak nie jest. W kuli z podstawy widać wszystkie ryby. Cóż, to wszystko tylko mnie upewniło w przekonaniu, że wcale nie trzeba mieć kompletu łatek. W końcu sama zaczęłam się łudzić, że skoro NA nie jest w pełni zaktualizowane, to to pewnie jest powód, braku ryb w akwarium. Ale po pełnym zaktualizowaniu wszystkich dodatków/akcesoriów i tak ryb nie ma. Straciłam tylko czas. Pozostaje czekać na odpowiedź z EA. Jak to mówią, tonący brzytwy się chwyta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
moją simkę jak wampirzyca dziabnęła pod Kujonem to steleportowało pod jej dom na drugim końcu miasta
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Tak w sumie poza moim problemem ze skillami to nie mam bugów. I w sumie nigdy nie miałam żadnego powaznego w trójce. Za to po łatkowaniu odechciewało mi się gry, bo się bugi pojawiały...!
![]() |
#10 |
|
![]()
Kurcze, skasowano posta pomiędzy moimi dwoma u góry tej strony i teraz wygląda, jakbym napisała dwa posty pod rząd... Chciałabym, żeby więcej ludzi wypowiedziało się na temat ryb z PZ w akwarium z NA. Ja rozumiem, gdyby wszyscy tak mieli, to znaczy, że jest błąd w grze, który wymaga łatki. Ale skoro jedni mają ten błąd a inni nie... No to to już nie jest normalne. Ja przeinstalowałam całą grę, zaktualizowałam w pełni wszystkie dodatki/akcesoria, uruchomiłam grę totalnie bez modów, nieoficjalnych dodatków, ani dodatków Store. Była kompletnie czysta. A i tak nie było tych ryb. No zaraz mnie coś weźmie i zacznę strzelać piorunami. Nienawidzę złośliwości rzeczy martwych, z reguły z ni mi wygrywam, więc będę drążyć aż się dowiem o co biega...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|