|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tańca trzeba się nauczyć, a taniec na barze występuje u Simów o odpowiednim charakterze. A kod BuyDebug działa, ale najpierw trzeba wpisać kod testingcheatsenabled true.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak to się nauczyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nauczyć, w sensie że chodzisz do klubów i uczysz się tego tańca, zwyczajnie tańcząc w klubie. Po jakimś czasie Simowie będą tańczyć nowym stylem. Co do tańców na barze, niekoniecznie zależy to od cech, a od drinków, które Sim wypija. Kliknij na barek i zamów drink, aż pokaże Ci się nastrójnik "Szalona zabawa" czy jakoś tak. Musisz eksperymentować, dlatego że w klubach drinki mają różne nazwy, a każdy drink działa inaczej.
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ależ mnie gra "ukochała", to normalnie nie mam pytań. Mam takiego solidnego buga. Zapisała się gra normalnie i bez problemów. Był co prawda błąd zapisu 16, ale skasowałam błędny zapis i gra się normalnie zapisała. Nie wyskoczył mi już żaden wnerwiający błąd. Dzisiaj sobie włączam grę, ładuję Bridgeport... Nie ma domu! Są ludzie zawieszeni w powietrzu na wysokości pięter, ale domu nie ma. Jest wielka, odblaskowa, dziura zamiast parceli. Simom nie da się wydać poleceń.... Mogę ich teleportować gdziekolwiek na mapie, ale poza tym nie można im niczego zlecić. Nie wiem co teraz. Załadowałam kopię zapasową zapisu i jest to samo. Jeszcze mam na szczęście starszą wersję zapisu, bo ja zawsze jak gram, to robię kopię zapisu i umieszczam w ogóle na innym dysku niż C. Ale nie sprawdzałam jeszcze czy ten zapis z przedwczorajszej sesji działa, bo mi szkoda postępów w grze. Spróbuję pomęczyć ten zapis. Inne domy są więc spróbuję iść do innej rodziny i NRaas'em dodać wszystkich Bardów do rodziny, a potem ich wyprowadzić z tamtego domu. No nic to, z Simsami zawsze problemy. Nie mam już nic do stracenia, więc będę eksperymentowała na maksa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Taaa, mnie też ta cholerna gra doprowadza do białej gorączki. Wczoraj siedziałam całą noc i kombinowałam jak zainstalować SJ i PZ razem. Udało się! Wszystko działało, hip hip hura! Ale jak kliknę, żeby zbudować basen, gra się wyłącza, tak po prostu. Wywaliłam wszystkie dodatki, błąd dalej istnieje. Boję się sprawdzić na co jeszcze mogę kliknąć, żeby wyjść z gry bez ostrzeżenia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Tak bywa z dużymi grami. Nie znam z resztą bardziej złożonej gry od Simsów, ani takiej, która ma więcej niż dwa dodatki. To logiczne, że w grze są problemy. Ale nielogiczne jest to, że twórcy gry mają to w nosie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
wiesz,ja nie używam żadnego NRaasa czy innych modów na szybkie uczenie się/grzebanie w grze,i jak dotąd nie miałam nigdy żadnego błędu.
może to tego wina? |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jasne... Kolejna osoba, która woli winić mody zamiast firmy produkującej grę. Powtarzam po raz tysiączny, że testowałam grę z modami i bez, i moja gra reaguje dokładnie tak samo, czy mody są czy nie ma. Głupio tak się ciągle powtarzać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No więc. Jak są te nowe cyfrowe ramki c'nie? To jak do nich się wpakuje zdjęcia to one są. Ale jak wyjdę z gry [zapiszę] i potem znowu wejdę to nie ma tych zdjęć tylko są tak jakby 'w wyposażeniu' tej ramki, i tak za każdym razem muszę je wrzucać na ramkę. Czy da się to jakoś 'zapisać' żeby te zdjęcia były cały czas?:
![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
UWAGA!!!
Chciałam ostrzec przed źle działającą fryzurą z mts. Wywala grę do pulpitu, oto ona: http://www.modthesims.info/download.php?t=428935&c=1 Ściągnęłam ją i dałam Molly gdy była w wieku pełzającym. Wszystko było niby OK, ale tej nocy przeszła do wieku dzieciaka z podstawówki. Nadal było OK, do momentu, gdy wsiadała do autobusu szkolnego. Wtedy gra wywalała się do pulpitu. Ładowałam grę w kółko, bo na początku nie zajarzyłam, że to wina fryzury. To się zbiegło w czasie z wymianą skórki, wróciłam do skórki Lady Front(coś-tam), przedtem miałam Moonlight z mts. Myślałam, że to skórka jest winna, ale problem leżał w tej fryzurze. Pozbyłam się jej i już jest OK! Kamis, nie wiem o co biega z tymi ramkami. To może być wina gry. Ja kiedyś stawiałam małe ramki na biurkach i po załadowaniu gry wisiały w powietrzu. Nie pamiętam, czy gubiły zdjęcia. To wiszenie ramek naprawiła któraś łata, ale ja od dawna nie bawię się tymi ramkami. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 17.01.2011 - 16:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|