|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Fakt, też tak miałam.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
dałam posta w złym dziale
![]() Aktualnie gram w Twinbrook,bo się tam więcej budynków zmieściło. |
|
|
|
#4 |
|
|
Chrzan, ja nienawidzę wampirów w każdej możliwej postaci, więc nie zamierzam nimi grać.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Nie no dobrze, szanuję Twoje zdanie, to była tylko sugestia, nie zabijaj mnie
![]() Jak już tutaj piszę, to powiem nawet, że gra chodzi mi szybciej. Wszystko szybciej się zapisuje, tnie się mniej nawet po ustawieniu refleksów wody. Dobrze było załatwić sobie ten dodatek
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
no to mnie wprost odwrotnie,w Bridgefort to była jakaś makabra,co 3 sekundy ścina gry.
teraz w Twinbrook jak na razie gra się normalnie. @down - jeny,nie wiem co się tak uparłam na to BridgeFort ;/ Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 02.11.2010 - 20:41 |
|
|
|
#9 |
|
|
To jest Bridgeport, a nie Bridgefort
Ale mniejsza o nazewnictwo, mi się gra tnie na starym zapisie w SV, ale BP działa dobrze. Bardzo mało się tnie, tylko czasami coś się dzieje z Simami, znikają, pojawiają się gdzieś indziej na parceli, po chwili gra się zawiesza. W takiej sytuacji od razu robię pauzę, wszystkim Simom w domu robię resetsim, zapisuję grę pod inna nazwa, wyłączam ją i potem na nowym zapisie jest OK przez kilka simodni.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Haha wiecie co mnie spotkało? Mam dwoje Simów - małżeństwo. No i moja Simka ma nagrodę - wzmożona płodność. Zaszła w ciążę itd. No i w końcu zaczęła rodzić. Pojechali do szpitala, urodziły się 2 dziewczynki. I co? Simka najpierw podjechała metrem, a potem limuzyną, a ojczulek z drugą córcią? Przeszedł całą drogę na piechotę, co zajęło mu kilka Simowych godzin.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|