|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
okej,zaliczyłam teraz takie małe WTF
moja simka spotyka się z Raulem Pahlem.i z nikim innym.są w stałym związku,w ogóle super. i pewnego dnia pokazał się negatywny komunikat o plotce - że niby kogoś oszukała publicznie. pasek znajomości z Raulem spadł do połowy,a był pełny.spotkałam się z nim i pojawiła się opcja "przyznaj się do zdradzania"... ja się pytam,jakiej zdrady,skoro ona z nikim innym nawet nie próbowała flirtować? Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 01.03.2011 - 20:49 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to jakiś bug... przyznaj się do zdrady, a potem przeproś i sztucznie przeciągnij pasek kontaktu z kolesiem na maksa. Oczywiście z kodem TestingCheatsEnabled true.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
1.Po prostu czekamy az nastrojnik zniknie badz go czitem usuwamy 2.Idziemy do ratusza i tam robimy sprawe w sadzie,jesli wygramy dostaniemy kase. 3.Mozemy w biurowcu gdzie bierze sie prace dziennikarza sprawic by to publiczne oskarzenie przeszlo na wybrano osobe (pogarsza relacje oczywiscie) 4.Idziemy do biurowca gdzie bierze sie prace dziennikarza i dajemy lapowke paparazzi
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Lady88 ma racje.
To zależy do którego klubu się wybierzecie. Jeden jest nudny, a drugi który jest opisany w gazecie- superowy! |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Moje pierwsze wrażenie...OMG
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mam od kilku dni jeszcze wszystkich mozliwości nie zobaczyłem ,bo szkoła ale jak narazie fajny dodatek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mi też się Po Zmroku podoba. Prawdę mówiąc, to ta seria się robi coraz lepsza z dodatku na dodatek. Wymarzone Podróże mi się w ogóle nie podobają, instaluję je tylko dlatego, że jestem kolekcjonerką Simów, no i jest tam parę obiektów, które mi się podobają. Kariera jest całkiem fajna, ale też mnie jakoś szczególnie nie rzuciła na kolana, jest jednak o niebo lepsza od Wymarzonych Podróży. Po Zmroku ma dużo ładnych obiektów i ubrań, dużo nowych i fajnych opcji i na dodatek miasto, które mi się podoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja mam takie szczęście że jak zawsze u kogoś jestem to ktoś z tej rodziny umiera np. ze starości lub jako wampir się spali xdd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Według mnie najgorszy jest ruch w klubie. Niby na obrazkach taki tłok a gdy moja simka przychodzi tam to....... nic. Czasem zdarzy mi się spotkać paparazzi ale nawet nie mam komu drinków postawić
![]() Wogóle się zawiodłam na tym dodatku. Myślałam że będzie lepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jedynie ubrania i meble są fajne. A może to poprostu ja się szybko nudzę grami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|