Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Videostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.10.2010, 13:37   #1
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: Bolesna Eskapada - serial The Sims™ 3

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
Wygląda na to, że w końcu w następnym odcinku wejdziemy w świat, który przedstawiałeś na fotkach Interesujące...
Tak, to prawda. W 4 odcinku większość scen będzie się odbywała właśnie tam. Właściwie to weszliśmy w ten świat już pod koniec 3 odcinka, bowiem ukazałem wtedy Tempasa i jego pałac. Również duża część opisu tych postaci dotyczy II części serialu, która pojawi się na wiosnę. Nie wiem, czy nie zdradziłem odrobiny za dużo. ;D
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.10.2010, 13:52   #2
Gio

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał mario Zobacz post
Tak, to prawda. W 4 odcinku większość scen będzie się odbywała właśnie tam. Właściwie to weszliśmy w ten świat już pod koniec 3 odcinka, bowiem ukazałem wtedy Tempasa i jego pałac. Również duża część opisu tych postaci dotyczy II części serialu, która pojawi się na wiosnę. Nie wiem, czy nie zdradziłem odrobiny za dużo. ;D
No własnie, nie wiem, czy coś ominąłem oglądając poprzednie odcinki, czy po prostu nie było mowy o siostrze głównej bohaterki? Nawet chyba Edmund nic o niej nie wspominał. I o ile dobrze pamiętam, Piotr wystąpił ze dwa razy w dotychczasowych odcinkach, na tym spotkaniu w domu Kaliny i na jakiejś imprezce (może go jednak z kimś pomyliłem, glowy uciąć nie dam ) i chyba jeszcze jak poszła do niego na siłownię , a tu nagle stanie się chłopakiem Kaliny! Intryguje mnie jeszcze ten Zardis. Wygląda na to, że Kalina będzie musiała podjąć decyzję, który jest dla nie lepszy, ale jeśli wybierze tego drugiego, to będzie musiała zostać w drugim świecie
stare 31.10.2010, 14:08   #3
mario

Reputacja: 20

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
No własnie, nie wiem, czy coś ominąłem oglądając poprzednie odcinki, czy po prostu nie było mowy o siostrze głównej bohaterki? Nawet chyba Edmund nic o niej nie wspominał.
O siostrze jest wspomniane tylko raz i tylko tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=KqoGimcSJbo 3:32 Będzie o niej więcej w II części serialu.
Cytat:
I o ile dobrze pamiętam, Piotr wystąpił ze dwa razy w dotychczasowych odcinkach, na tym spotkaniu w domu Kaliny i na jakiejś imprezce (może go jednak z kimś pomyliłem, glowy uciąć nie dam ) i chyba jeszcze jak poszła do niego na siłownię , a tu nagle stanie się chłopakiem Kaliny!
No to akurat łatwiej dostrzec, ponieważ w 3 odcinku Kalina się z nim całuje.
Cytat:
Intryguje mnie jeszcze ten Zardis. Wygląda na to, że Kalina będzie musiała podjąć decyzję, który jest dla nie lepszy, ale jeśli wybierze tego drugiego, to będzie musiała zostać w drugim świecie
A to na razie pozostanie tajemnicą. ;D

Na koniec jeszcze mały fragment tego nowego świata pokazanego w 4 odcinku:

Ostatnio edytowane przez mario : 31.10.2010 - 14:19
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2010, 14:28   #4
Gio

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał mario Zobacz post

No to akurat łatwiej dostrzec, ponieważ w 3 odcinku Kalina się z nim całuje.
To dlatego, że tak powoli dodajesz odcinki A świat, ehh... taki trochę mało "magiczny"

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania