![]() |
#71 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Nie potrzebujesz NRaasa, wystarczy wpisać kod resetsim i imiona i nazwiska osób po ratuszem... Wrócą do domu... uspokoją się... Pogodzą z obecną władzą w mieście... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
instalując dodatki ze store, wyskakuje mi, że mam nieaktualną grę, tzn. sprawdź(...) najnowsze aktualizacje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Pobierz jeszcze raz ze Store, mogły się te pliki uszkodzić na dysku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 14
|
![]()
Moja gra, w porównaniu z tym, co tutaj opisujecie, działa całkiem dobrze. Nie wyłącza się, mam normalne ściany itp..
Zacina też się średnio i to zależy od tego, co akurat robię. Najczęściej przycina się jak mebluję mieszkania w wieżowcach. Im wyższy budynek tym bardziej się zamula. Jak jest w domkach jednorodzinnych jeszcze nie sprawdzałam, odkąd mam PZ nie grałam też w innych okolicach, więc nie wiem jak tam jest. Bywają też problemy z windą. Moja simka, wraz z grupą innych simów stała kiedyś przy windzie w jakimś klubie i stali tak przez dwanaście godzin, nie mogąc wrócić do domów. Cóż tam się działo ... napady głodu, omdlenia, nietrzymanie moczu ... W końcu skończyła się moja cierpliwość i przeszłam do edycji miasta, a stamtąd do edycji tej parceli. Usunęłam windę i postawiłam nową, a gdy wróciłam do gry simka była już w domu. W lokalach dla znanych osobistości mój sim często jest sam, zdarza się, że oprócz niego są jeszcze dwa lub trzy simy. Natomiast przy drzwiach kłębią się tłumy, ale ponieważ to tłumy niegwiazdkowe, to umięśniony wykidajło nie chce ich wpuścić. Więcej simów bywa w barach dla niegwiazdkowych simów. Być może w moim mieście mało jest prawdziwych gwiazd, albo nie chodzą po lokalach tylko bawią się u siebie? Nie wiem. Jeden raz mój sim został zaproszony na imprezę do jednego z domów na wzgórzu. Było strasznie nudno. Mam też głupi błąd z opiekunką do dziecka. Sim mieszka w wysokościowcu i gdy wychodzi do pracy wzywa opiekunkę. Ona niby przychodzi, niby jest w domu, ale tak naprawdę jest tylko w budynku. Zawiesza się gdzieś w tych czarnych miejscach i do mieszkania nie dociera. Co prawda opieka społeczna dziecka nie zabierze, ale maluch cały czas się drze, bo dziecko zostawione samo, jeść sobie nie weźmie ani pieluszki sobie nie zmieni. Kolejny błąd związany z dziećmi. Gdy wybieram opcję "nakarm na podłodze" sim bierze dziecko na ręce i zjeżdża lub schodzi na korytarz przy wejściu do budynku. Dopiero tam daje dziecku butelkę, po czym od razu wraca na górę. Można sobie z tym poradzić wybierając najpierw opcję "posadź tu sima X" a dopiero po tym "nakarm na podłodze", aczkolwiek jest to męczące i irytujące. Wampiry irytują mnie również, nie podoba mi się, że pojawiają się w każdej okolicy.
![]() |
#75 |
|
![]()
EA nie powinno nas zmuszać do gry wampirami, a w ten sposób właśnie tak to wygląda. Myślałam, że wystarczy skasować wampiry z miasta i nie będą już nikogo zarażać, ale widzę z Waszych postów, że niestety to nic nie daje. Ja się ich pozbyłam dopiero wczoraj i przedwczoraj, ale muszę sprawdzić czy już coś się zwampirzyło. Jak tak, to zaliczą deleta. Jak będzie trzeba, to wyłączę postęp historii, ale wolałabym tego uniknąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Denerwuje mnie to częste błędy w simsach. Jak moja simka jechała do pracy strażackiej, a zauważyłam że w salonie tatuażu i stylistycznej dużo ludzi. Zobaczyłam na sima którzy są w salonie i oni są stylistkami. Ale przecież jest ich za dużo, nie nadają się. ;/
Podam screeny: http://img838.imageshack.us/i/screenshotjc.jpg/ http://img530.imageshack.us/i/screenshot4ia.jpg/
![]() |
#77 |
|
![]()
Ja również mam dwa problemy z grą, które już zostały nadmienione -.-"
Dodatek posiadam także już 7 dni.Jeśli chodzi o wyrzucenie z gry do Windows'a jak na razie spotkało mnie to tylko raz ale to było po 4 może 5 godzinach grania ? A jeśli chodzi o drugi problem to jest to pójście do pracy. Jestem na 7 etapie kariery i pracuję w branży filmowej. Gdy samochód podjechał, mojej simce ( jak zawsze ) automatycznie wyskoczyło polecenie "idź do pracy" po sekundzie zniknęło.Kliknęłam na samochód powtarzając polecenie. Również zniknęło. Wydałam polecenie simce by podbiegła do samochodu, stała obok niego znów kliknęłam " idź do pracy" i nagle nie było jej przy samochodzie bo zniknęła i znalazła się w domu. Samochód odjechał więc sama pojechałam pod budynek Kristal Pikczers kliknęłam na niego " pracuj" i z drugiego końca miasta nagle po raz kolejny znalazła się w domu -.-" i nagle pojawiła się okazja że w ramach pracy mogę jechać do ratusza i tam zdobywać informacje na temat bycia aktorem lub też szukac inspiracji do nowej roli czy coś takiego.Ok wykonałam okazje.Ale pasek postępu w pracy nawet nie drgnął.Dnia następnego znów nie mogłam iść do pracy. I ZNÓW wyskoczyła możliwość wykonania okazji tylko że tym razem w szpitalu lecz temat ten sam. Wykonałam ją również i po tym jak to zrobiłam, wydałam polecenie żeby pojechała do Kristal Pikczers i tam zwiedzała plan filmowy wszystko ok, zwiedziła. I po tym jak to zrobiła zapisałam grę i wyszłam. Odczekałam trochę włączyłam grę ponownie i było wszystko w porządku mogłam jechać do pracy i zdobyłam kolejne dwa etapy kariery. To było dwa dni temu. Dziś uruchamiając grę miałam ten sam problem. Na razie tylko zapisałam grę i wyszłam jeszcze nie sprawdziłam czy wszystko ok. Strasznie upierdliwe ;( ~.~" P.S Przestawianie budynku w którym pracuje Sim bądź też obracanie go nie pomaga. Przynajmniej u mnie o.O edit. Sprawdziłam i znów jest wszystko ok. Niby nie jest to pracochłonne ale tak jak mówię jeśli ma się to powtarzać to robienie tego za każdym razem jest dość upierdliwe. *o* ^^" -.-" Ostatnio edytowane przez Wielebny : 06.11.2010 - 15:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
BijouLilu miałem przed chwilą ten sam problem. Zwiedziłem plan wykonałem zlecenie i na drugi dzień mogłem już normalnie iśc do pracy ;] Dzięki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Kawka0
![]() ![]() A jeśli chodzi o tańczenie na barze ... przykro mi ale nie wiem, naprawdę ;( -.-" Jak na chwilę obecną moja Simka może tańczyć na barze i nie mam z tym żadnych problemów. ![]() Już wiem ![]() Teraz ja miałam przed chwilą ten sam problem *o* Kliknęłam na bar chcąc wydać polecenie " Taniec na barze " ale nie było to możliwe ponieważ też pokazywała się informacja "Tylne wyjście zablokowane", w ogóle nie rozumiem o co chodzi, ale nie ważne ^^" W każdym bądź razie pokierowałam Simkę żeby poszła za bar (tam gdzie znajduje się miksolog) i gdy już stoi za barem funkcja "taniec na barze" jest dostępna ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 07.11.2010 - 08:49 Powód: it needed to do some edit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
po prostu dojście do baru (czy półki barowej) musi być możliwe z dwóch stron
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |