Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.11.2010, 14:34   #141
PoZmrokowiec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Do Bridgeport też dochodzą i odchodzą różne rodziny. Każdy wampir może przyjechać do miasta i odjechać . PS U mnie mam ukradziony nagrobek Lotty Kolano .
The Sims 3 podstawą

PoZmrokowiec jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.11.2010, 14:35   #142
anie_1981

To jest właśnie to co nazywam "zmuszaniem do grania wampirami". Wampiry w nieaktywnych rodzinach powinny mieć tylko przyrost naturalny, bo rodzice (albo jedno z nich) są wampirami. Gra zmienia mieszkańców miasta w wampiry nałogowo. Po kilku do kilkunastu dniach gry, całe miasto będzie zawampirzone. Ja obecnie mam tego moda, o którym pisałam w temacie o modach. Co prawda w tym temacie pisałam też chyba o zamulaniu gry tym modem, ale po rozpoczęciu gry od nowa (przeniosłam tam moich ludzi razem z domem), problem z zamulaniem zniknął. Obecnie mogę grać w miarę normalnie, jeszcze mi ani razu Simy nie zaczęły znikać. Pozbyłam się też moda, którego mi bardzo brakuje, on dodaje opcję "sprzątaj dom" wszystkim Simom, nie tylko schludnym. To była bardzo przydatna opcja...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2010, 15:09   #143
sing

wlasnie zainstalowalem po zmroku i niby wszystko bylo fajnie, gdy wszedlem do panelu tworzenia sima to zniknely mi wszystkie skiny ktore wczesniej sciagalem, nie dalo sie zmienic wieku sima, np. jesli byl dorosly a zmienialem na male dziecko to caly czas na ekranie mialem sima w wieku doroslym, nie bylo zadnych suwakow co do biustu czy miesnil. teraz probuje wgrac od nowa te mody do folderu ts3 co do pokazywania skor, ale niestety teraz gra w ogole nie chce mi sie uruchomic. blagam, pomozcie

4 serca COCO
sing jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2010, 16:04   #144
Lady88

ehh i kolejny problem.. mianowicie jak sim płaci rachunki czy też kupuje coś, czy jak zarobi w pracy to nie widać tych cyferek unoszących się. Jak Sim spełnia swoje pragnienie to widać te cyferki od punktów szczęścia życiowego nad głową sima, ale jeśli chodzi o pieniądze czy płatności czy jak przybywa to nie widać jak ta suma sie unosi, a widać tylko wtedy jak wpisuję motherlode czyli jak sztucznie dodaję sobie pieniędzy.

mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam
screen
Lady88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2010, 16:05   #145
PoZmrokowiec

Na forum pisali właśnie, że coś nie tak z tymi skinami . Mam wieeelki problem. Otóż mój Sim David normalnie żył w apartamentowcu w Bridgeport i stał się problem. Gdy Sim chciał zamówić jedzenie czy drinka, nie było widać barmanki. Tylko było widać lewitujące talerze i szklanki ( ) . W ogóle nie było widać Simów oprócz mojego i mojej kochanki Emmy Starr . Sim miał pracę stylisty i Simów było dopiero widać było gdy weszli na ten jakby podest do stylizowania. Nie wiem czego to problem. Spróbowałem odtworzyć stary zapis tego Sima przed karierą stylisty. Nic nie dało . Da się jakoś zaradzić? Potrzebna reinstalka ? PS Sim w wieżowcu ma nagrobek wampira z Plazmy 501, maksymalną umiejętność majsterkowania, fortepianu, miksowania, mam WP, NA, K, SzJ, PZ, najnowszą łatkę, meble i ubrania z neta( trochę ze Store i modthesims ). To tak dla przypomnienia, choć może być całkowicie niepotrzebne . Proszę o pomoc, bo naprawdę miałem wielkie plany, co do Davida, obiekty, umiejętności... . Nie chcę zaczynać od początku całej gry i znów robić to samo . No to się rozpisałem .
The Sims 3 podstawą

PoZmrokowiec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2010, 16:44   #146
anie_1981

Wszyscy mamy problemy z tym dodatkiem. Wcześniej jak ktoś pisał, że zainstalował np. WP i mu strasznie nie działa czy coś, to ja nie miałam w ogóle takich problemów. A teraz... No po prostu masakra. Nie będę pisała dziesiąty raz co u mnie jest nie tak, bo jeśli ktoś czyta moje posty to wie.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2010, 18:15   #147
unnami
Guest

co zrobić aby wybudowany przeze mnie hotel rzeczywiście był hotelem, żeby ludzie się do niego wprowadzali?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2010, 18:32   #148
Ilona
Guest

Cytat:
Napisał unnami Zobacz post
co zrobić aby wybudowany przeze mnie hotel rzeczywiście był hotelem, żeby ludzie się do niego wprowadzali?
ale to jest dział do trojki,nie dwójki....w trojce nie ma hoteli,a w ts2 potrzebny jest odpowiedni kod
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2010, 18:36   #149
unnami
Guest

tak wiem, ale mi chodzi o te apartamenty itp., postawiłem domofon zrobiłem kilka lokali i co dalej? chodzi mi o to, aby ludzie tam się wprowadzali, w The Sims 3 Po Zmroku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2010, 18:39   #150
Chryzantem Złocisty
Guest

ktoś chyba pisał,że musisz to ustawić jako parcelę mieszkalną
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania