Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 12.11.2010, 12:49   #2
Lady88

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jaki macie apartament?

Moje młode małżeństwo mieszka w tym wieżowcu, co jest koło klubu Wodnik, ten takie jakby niebieski, nowocześniejszy, z miejscami parkingowymi dla samochodów.
Zanim jednak ich tam wprowadziłam, to troszkę pozmieniałam, tj powiększyłam łazienkę zmniejszając troszkę sypialnię.
Gdy wchodzi się do mieszkania, to na prawo mamy salon połączony z aneksem kuchennym. Mamy tutaj biały dywan oraz beżowe ściany. W salonie są dwie sofy 2-osobowe, stolik do kawy a na nim wazon z czerwonymi różami. Na ścianie jest wiszący telewizor plazmowy a pod nim wieża stereofoniczna. Na podłodze są kwiaty a na ścianach obraz z widokiem na Bridgeport. W całym pomieszczeniu są lampy ścienne.
Na aneks kuchenny składają się: czarna lodówka, kuchenka, czarne meble i szafki wiszące, ekspres do kawy, mikser,kuchenka mikrofalowa, barek i te wysokie krzesła.
W całym tym połączeniu salonu z kuchnią znajdują się te kolorowe reflektory, ponieważ gdy organizuję domówkę, to chcę aby był taki imprezowy klimat.

Przechodzimy do łazienki, która jest na lewo po wejściu do apartamentu.
Kolory - żółto-zielone.
Wyposażenie - wc, kabina prysznicowa, umywalka lustro, pojemnik z mydłem, ręczniki, papier toaletowy, pralka, suszarka, kosz na brudne ubrania oraz półka na środki piorące. łazienka jak łazienka

Za to sypialnia cud, miód i orzeszki
Dywan biały, ściany czerwono-białe, a do tego meble biało-czarne. Wszystko to fajnie komponuje się w jedną całość.
Gdy wejdziemy do sypialni to po lewej stronie mamy komodę i lustro. Na komodzie znajduje się wazon z kwiatami oraz lampka z czerwonym kloszem (takie same są na szafkach przy łóżku). Na wprost mamy biurko z komputerem i półki na książki. Dalej w głebi po lewej stronie jest duże łóżko dwuosobowe i szafki nocne. Nad łóżkiem znajduje się śliczny obraz z motylem na czarnym tle. Okna są przysłonięte białymi firanami do podłogi

Chyba w miarę szczegółowo opisałam
Lady88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania