|
|
Zobacz wyniki ankiety: Ile jest wam najtrudniej zdobyć gwiazdek | |||
Pół gwiazdki |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 100.00% |
Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystkie gwaizdki ale najtrudniejsze są 3.5 gwiazdki
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Mi najgorzej było przejść pokaz mody, ale jak sobie czar zrobiłam to najgorzej jest z 4,5 do 5 gwiazdek...
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
No wam to dobrze wszedzie widze 4 gwiazdki pięc a ja mam tylko dwie gwiazdki mam jedną przyjaciółkę i umiejętnosci (NIE NA MAX) ale wciąz walcze z tą 2,5 jak to zdobyc pomuzcie. Przy tym gosci co sie muwi : wybierz trzy głowne warianty to co ja mam tam wybrac
POMOCY!! :wacko: :wacko: :wacko: :unsure: |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Ohoho, niewymownie najtrudniejsza do zdobycia jest piąta gwiazdka. Można ze trzy dni spędzić w Dzielnicy Showbiznesu, a tu nic...
P.S.(ka) Tak ogólnie to witam, bo jestm tu nowa ^^ |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Macie kody do Gwiazdek? To dajcie proszę na maila [email protected] Piszcie jak macie
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Ja już ma 6 simów które są gwiazdami , ale zawsze mi najtrudniej 5 gwiazdkę zdobyć.
Raz nawet mój sim bł na 1 MIEJSCU NA LIŚCIE KTO JEST NA TOPIE!!!!!! |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Jak wy zdobywacie 1 gwiazdkę i dalsze?Ja nie mogę zdobyć 1 a co dopiero 5!Plisek!Pomóżcie!Jak wy to robicie??
|
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 10
|
![]()
Normalnie! Ja mam kłopot aby zdobyć 4,5 gwiazdki bo myślęsobie "kurczę, na pewno mi się nie uda!". A jak już zdobędę to stwierdzę, że 5 gwiazdek to już nic...
C*H*O*M*C*I*O, normalnie ![]() najpierw śpiewasz (tak zdobędziesz 1 gwiazdkę...), potem nagrywasz płytki, potem krecisz teldyski czy wsytępujesz na wybiegu... Grunt to szczęście i.... zrozumienie chmurek nad głowami producenta ^_^
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Zaznaczyłam pięć... bo to prawda.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|