![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Nie wiem, ile trzeba mieć, żeby zdobyć opiekuna, ale podejrzewam, że około 70 na długotrwałym i oczywiście dużo na dziennym. Orzechowo - właśnie tak zrobię ![]() PS. Nie wiem, czy "Opiekun" nie jest zarezerwowany tylko dla psów. (Nie wiem, bo częściej mam psy w rodzinie niż koty ![]() Jak postarać się o kociaki: 1. Musisz mieć bardzo wysokie wskaźniki związku między kotem a jakimś Simem i między kotem a drugim kotem (partnerem). 2. Kupujesz jakąś budę albo takie czerwone, wystawne legowisko. 3. Klikasz Simem na pupilu i dajesz (chyba) 1. Komenda... -> 2. Postaraj się o potomstwo z ... [imię drugiego kota] 4. Jeśli oba koty się zgodzą, to powinny pójść na to legowisko (lub do tej budy) i zrobić bara-bara. 5. Melodyjka = ciąża ![]() Edit: Mój problem był bardziej błahy niż wszyscy sądzili. Dinka nie miała opcji "Postaraj się o szczeniaka", bo moja sunia (Nora) była już w ciąży ![]() Sorka za zaśmiecanie forum - mogłam poczekać na rozwój wydarzeń ![]() PS. Off-top: A teraz mam śliczną suczkę "Czekoladę", którą dam Mortiemu na prezent ![]() Ostatnio edytowane przez nitroglicerynka : 16.11.2010 - 16:27 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|